www.endustriweb.com
Kennametal

Kennametal Güney Afrika - Adres Değişikliği

Kennametal Inc. bugün Kennametal South Africa (Güney Afrika) işletmesinin Gauteng, Boksburg East Industrial Sites'taki yeni tesisine taşınma işlemlerini tamamladığını duyurdu.

Kennametal Güney Afrika - Adres Değişikliği
Kennametal'in yükselen pazarlarda büyüme stratejileri doğrultusunda gerçekleştirdiği bu yer değişikliği, şirketin Sahra Altı Afrika'daki ayak izini da genişletecek.

Merkezi Pennsylvania eyaletinin Latrobe şehrinde olan ve New York Borsası'na bağlı şirket olarak faaliyet gösteren Kennametal Inc.'in yan kuruluşlarından Kennametal South Africa'nın Sorumlu Müdürü Mike Hankin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Yeni tesis, ileri teknolojik konik ve yüzey madencilik, imalat, satış, finans ve yönetim dahil farklı işlevleri tek çatı altında topluyor. "Bu yeni tesis yerel mevcudiyetimizi artırarak Kennametal Tricon ürün ve hizmetleriyle bölgedeki müşterilerimize daha iyi hizmet sunmamıza olanak tanıyacak" dedi.

Yeni tesis, üretim süreçleri içinde gelişmiş, sürekli ve entegre malzeme akışı sağlayacak, aynı zamanda Kennametal'in müşterilerine olan ürün tedarikinde teslim sürelerini hızlandıracak ve şirketin sektördeki rekabet gücünü artıracak.

Kennametal, Tricon ekipmanları dahil ileri teknoloji ürünü makine, bina ve altyapılara yatırım yaptı. Bu yeni tesisle Kennametal, petrol ve gaz endüstrisi, yüzey ve yer altı madencilik, inşaat ve Tricon ürünleri ve teknolojilerinde eksiksiz ürün portföyünü ve özel çözümlerini sunarak özellikle Earthworks (Hafriyat) faaliyetlerinde müşterilere daha iyi hizmet sağlama imkanına kavuşacak.

Yeni tesisin açılış töreni, Cumartesi günü düzenlenen Aile Günü ve 7 Mayıs 2013 Salı günü düzenlenen Müşteri ve Basın Günü dahil toplam dört günlük açık hava etkinlikleri ile gerçekleştirildi.

Şirketin imalat ve EMEA'da Entegre Tedarik Zinciri ve Lojistik'ten sorumlu başkan yardımcısı Brian Maglosky "Yeni tesis bizi heyecanlandırıyor ve müşterilere sağlayabileceği verimliliği ve bölgenin gelecekteki büyüme fırsatlarına görmek için sabırsızlanıyoruz" dedi.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers