www.endustriweb.com
FAULHABER GROUP

FAULHABER, flat motorlar için entegre Hız Kontrolörünü pazara entegre ediyor

Tam entegre Hız Kontrolörü için 7 milimetreden daha az uzunluk

FAULHABER, flat motorlar için entegre Hız Kontrolörünü pazara entegre ediyor
Kısa tasarıma sahip fırçasız DC servo motorlardan oluşan BXT motor ailesi, çap uyumlu ve entegre Speed Controller (Hız Kontrolörü) ile tüm boyutlarda genişletildi.  FAULHABER

Kısa tasarıma sahip fırçasız DC servo motorlardan oluşan BXT motor ailesi, çap uyumlu ve entegre Hız Kontrolörü ile tüm boyutlarda genişletildi. Sadece 6,2 mm ek montaj uzunluğuna sahip Motor / Hız Kontrolörü kombinasyonları, IEF3-4096 (L) entegre enkoderlere sahip ürünlerle aynı kurulum alanına sahip. Enkoder varyantları ile birlikte sinerji etkilerinin kullanılmasıyla, Hız Kontrolörü de sağlam motor gövdesine tam olarak entegre edilmiş hale geliyor.

Kanıtlanmış FAULHABER SC teknolojisine sahip motorlar, aşina olduğumuz Motion Manager (sürüm 6.6'dan itibaren) ile hızlı, kolay ve rahat bir şekilde çalıştırılabiliyor. Hız Kontrolörü, uygulamaya altı kutuplu düz bir kablo ile bağlanabileceği gibi, isteğe bağlı olarak da uygun konektörler sunuluyor.

Hız Kontrol Cihazı, 2214… BXT H, 3216… BXT H ve 4221… BXT H yuvalı BXT motorlarıyla kombine edilebiliyor. Tam entegrasyonla bile, sağlam Hız Kontrolörü, karşılık gelen ana motorların neredeyse tüm güç ve hız aralığının kullanımını garanti ediyor. İyi tasarlanmış soğutma konsepti ise, termal kayıpları en aza indiriyor.

Hızların en küçük alanlarda tam olarak kontrol edilmesi ve ilaveten yüksek torklara ihtiyaç duyuluyorsa, BXT H motorların entegre Hız Kontrolörü ile kombinasyonu en ideal çözüm. Tipik uygulamaların arasında pompalar, el cihazları (örneğin dövme endüstrisi için), ekipman imalatı ve laboratuvar ve endüstriyel otomasyon yer alıyor.

Bir bakışta avantajları:

• Tam entegrasyon ile kompakt tasarım
• 92 mNm’ye kadar yüksek tork, 60W’a kadar kesintisiz çıkış
• 200 – 100,00 min-1 arası stabil ve hassas mekanik hız kontrolü
• 32 ve 42 mm boyutlarında değişen ikincil mil uçları

https://www.faulhaber.com/de/news-events/news/weniger-als-7-millimeter-fuer-voll-integrierten-speed-controller/

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers