www.endustriweb.com
FAULHABER GROUP

Medikal tedavi için tedariğe katkı sağlıyoruz

Korona salgını, özellikle havalandırma ve laboratuvar teknolojisi olmak üzere tıbbi ekipmanlara olan talebin artması anlamına geliyordu. Tahrik sistemleri ile FAULHABER, şu anda hayati önem taşıyan bu uygulamalarda kullanılan ekipmanın güvenilir bir şekilde çalışmasını sağlamada önemli bir katkı sağlıyor ve arzı korumak için elinden geleni yapıyor. Aynı zamanda çalışanlarımızın sağlığı bizim için birinci önceliğe sahip!

Medikal tedavi için tedariğe katkı sağlıyoruz
Otomatik laboratuvar analizi FAULHABER

Sürücülere yönelik talep, özellikle tıbbi ve laboratuvar teknolojilerindeki uygulamalar için -örn. ventilatörler, vücut sıcaklığı ölçümü için kızılötesi kameralar ve otomatik numune analizi veya laboratuvar sistemleri-  her geçen gün daha da fazla artıyor. FAULHABER mevcut durumun üstesinden gelmekte, ve korona salgını sırasında normal çalışmayı sürdürmek ve müşterilerimize tahrik sistemleri sağlamaya devam etmelerini sağlamak için gerekli her şeyi yapmaktadır.

Çalışanlarımızın sağlığı en büyük önceliğimiz! Üretim sahalarımızda, teslimatların yerine getirilmesi, mümkün olan maksimum güvenlik önlemlerine uygun olarak gerçekleştirilmektedir. Adapte vardiya düzenlemeleri operasyonel kesinti riskini en aza indiriyor. Kantin, mutfak veya dinlenme odası gibi ortak alanların kullanımıyla ilgili kısıtlamalar ve ayrıca yüz yüze toplantılar yerine sanal toplantılar riski daha da azaltıyor. Birçok FAULHABER çalışanı büyük ölçüde evden çalışıyor. Bununla birlikte, müşterilerimiz ve iş ortaklarımız her zaman telefon veya e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmeye devam edebilirler.

Medikal tedavi için tedariğe katkı sağlıyoruz
Hassas ve güvenilir önlem  sonuçları için son derece dinamik DC-Motorları

Tüm bu önlemler, çalışanlarımızı korumaya ve aynı zamanda üretim ve operasyonel faaliyetleri sürdürmeye, böylece kritik tıbbi ekipman tedarikinin sürekli sağlanmasına yöneliktir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers