www.endustriweb.com
EATON

Elektronik Aşırı Akım Röleleri: Eaton’dan 175A için Yeni ZEB Serisi

Elektronik Aşırı Akım Röleleri: Eaton’dan 175A için Yeni ZEB Serisi
Eaton ZEB elektronik aşırı akım rölesi gamına yeni 175A serisini ekledi. ZEB serisinin önceki cihazları gibi 175A cihazı da SINIF 10A, 10, 20 ve 30 gibi farklı yolverme özellikleri için motor koruması sunmaktadır. Yeni seri, 5’e 1 oranla geniş bir elektronik aşırı akım koruması aralığı ile birlikte çeşitli standart bimetal röleleri de kapsamaktadır. Tip ZEB...-GF elektronik aşırı akım röleleri topraklama hatası kaçaklarına karşı ilave entegre koruma sağlamakta ve dolayısıyla ilave aksesuar gerektirmeden harici toplam akım trafosu olarak kullanılabilmektedir.

Röleler aşırı akımın açtırmasından sonra manüel ya da otomatik olarak sıfırlanabilir. Röleler ayrıca seçilebilir faz kaybı hassasiyetine sahiptir ve dengesiz akımlarla kullanılabilirler. Bir hata mesajı LED’i, yaklaşmakta olan bir aşırı akım için görsel uyarı verir.

175A serisinin doğrudan xStart DILM80...DILM170 kontaktörleri ile yeni DILM185A...DILM225A serisine monte edilmesine yönelik varyasyonları mevcuttur. ZEB…/KK varyasyonunun giriş ve çıkış tarafındaki kutu terminalleri, röleyi bağımsız montaj uygulamalarında (metal plaka üzerine montaj) evrensel kullanım için uygun hale getirmektedir.

Daha fazla bilgi: www.eaton.de/electric
Resim No.: ZEB_175
Resim Yazısı: Elektronik aşırı akım röleleri - 175A için yeni ZEB serisi
Anahtar Sözcük: Elektronik aşırı akım röleleri

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers