www.endustriweb.com
EATON

Eaton’ın Yeni Ürünü 5P UPS Sanal Ortamlar İçin Yüksek Verimlilik ile Entegre Enerji İzleme ve Yönetimi Sağlıyor

Geniş tabanlı bir endüstriyel üretici şirket olan Eaton, yeni ürünü Kesintisiz Güç Kaynağı (KGK) Eaton 5P’nin Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) ülkelerinde satışa çıkarıldığını duyurdu. Yüksek verimli line interactive UPS’ler, network panoları ile 1550 VA’ya kadar olan küçük veri merkezlerindeki depolama araçlarında bulunan güç sunucuları, şalterler ve yönlendiricilerde kullanmak için idealdir. 5P UPS, Eaton’ın Intelligent Power® yazılımıyla kusursuz şekilde birleşerek, kullanımı kolay sanallaştırma stratejilerini destekler. Entegre enerji ölçümüne sahip sezgisel grafik görüntü paneli ve gerçek sinüs dalga çıkışı aracılığıyla basitleştirilmiş bir enerji yönetimi sağlar. Yeni 5P UPS’ler yakın zamanda piyasaya sunulan ve herkes tarafından bilinen 5PX serisinin devamı niteliğindedir. Müşterilere 3 kVA’yı bulan güç seçeneklerinde, yüksek performans aralığına sahip sunucu seviyesinde UPS’ler sunar.Eaton’ın Güç Kalitesi Bölümü’nden Tek Fazlı Ürünler Müdürü Christophe Jammes, “Sanallaştırma küçük bilişim ürünlerinde bile giderek daha fazla önem kazanıyor,” şeklinde konuştu. “Şimdiye kadar, sanallaştırılmış ortamlarda kullanım için optimize edilmiş küçük UPS sistemleri bulmak çok zordu. Bizim yeni 5P ve 5PX ürünlerimiz, önde gelen sanallaştırma platformlarına dâhil olarak bu problemi tamamıyla çözüyor. Üniteler kullanıcılar için aynı zamanda beklenenin üzerinde işlem verimliliği sağlıyor. Bu yeni ürünlerimiz UPS teknolojisinde gerçek anlamda atılmış önemli bir adımdır,” diyerek sözlerini tamamladı.

Eaton´ın Yeni Ürünü 5P UPS Sanal Ortamlar İçin Yüksek Verimlilik ile Entegre Enerji İzleme ve Yönetimi Sağlıyor
UPS’nin ön paneline yerleştirilen grafik LCD ekran, güç sisteminin ayrıntılı durum bilgisini sağlamanın yanı sıra, önemli işlem parametrelerinin gerçek zamanlı değerlerini de gösterir. Bu görüntü farklı dillerde ayarlanabilmekle birlikte, UPS’leri hızlı ve doğrudan yapılandırmaya yarayan kullanımı kolay menü tuşlarıyla tesis edilir. 
 
%98’e varan sıradışı yüksek işlem verimliliği, hem enerji maliyetini, hem de soğutma gereksinimlerini en aza indirir. Entegre kWh ölçümü özelliği ise, yüke iletilen enerjinin doğru şekilde ölçülmesini sağlar. Ürünler ayrıca güç kesintileri sırasında çalışma süresini uzatabilmek için, önemsiz yüklerin bağlantısını öncelik sıralamasına göre düzenleyen kontrol özelliğini de taşır. 
 
5P ürününde, güç yönetimi ve koruma yazılımının yenilikçi bir birleşimi olan Eaton Intelligent Power kullanmaktadır. Kullanıcılar bu yazılım ile VMware’in vCenter Server™ sanallaştırma yönetimi çözümünün yanı sıra, Citrix® XenServer, Microsoft SCVMM™, Red Hat® gibi sanallaştırma platformlarını ve diğer Xen® açık kaynak platformlarını sorunsuz şekilde kullanabilir. Eaton Intelligent Power’ın bu özelliği, güç kesintileri sırasında sanal makinelerden zarar görmeyen cihazlara doğru otomatik ve saydam akım geçişi sağlar. Ayrıca normalden uzun süren güç kesintilerinde bilgisayarları, sanal makineleri ve sunucuları otomatik olarak zarar görmeden kapatır.
 
5P’nin diğer özelikleri de, UPS ve seri bağlantı portunun yanı sıra, sistem yönetimindeki SNMP/Web özelliğini ya da röle bağlantı çıktısını geliştirmek üzere isteğe bağlı olarak iletişim kartı seçeneği sunmasıdır. 
 
650 VA ila 1550 VA arasında çeşitli oranlarda bulunabilen 5P üniteleri, aktif güç kompanzasyonu (A-PFC) olan sunucular dâhil olmak üzere, en hassas yükleri güçlendirmeye bile uygun gerçek sinüs dalgası çıkışı sağlar. 
 
5P’nin maksimum batarya ömrü ve güvenilirliği, Eaton’ın ABM® batarya yönetimi teknolojisi kullanılarak temin edilir. Söz konusu teknoloji, bataryaların ömrünü %50’ye kadar uzatmak için yalnızca gerektiği zaman şarj olmaları garantisini verir. Ayrıca bataryalar bakıma ya da değişime ihtiyaç duyduğunda, bilgisayargibi hassas yüklerin kapatılmasına ihtiyaç duymadan değişmesine olanak sağlar. 
 
5P serisi yüksek verimlilik sahibi UPS’lerin, alandan tasarruf sağlayan tower ve 1U rak montajlı sürümleri mevcuttur. UPS’ler ayrıca 1U ünitesinde, 1.1 kW’ya kadar değişen eşsiz enerji yoğunluğu sağlar. Standart olarak tüm modeller elektronik olarak üç yıllık, batarya açısından da iki yıllık garantiye tabidir. Eaton 5P UPS hakkında daha detaylı bilgi için www.eaton.eu/5P adresini ziyaret ediniz.
 
Eaton’ın güç kalitesi çözümleri hakkında daha fazla bilgi almak için www.eaton.eu/powerquality adresini ziyaret ediniz. En son haberler için bizi @Eaton_UPS adlı Twitter hesabımızdan takip edebilir ya da Eaton EMEA LinkedIn şirket sayfamıza göz atabilirsiniz.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers