www.endustriweb.com
Kennametal

Kennametal Excel’den Kuru İşlemede Yeni Beyond™ Grade KCPM20™ Sınıflandırılabilir İnsörtler

Hedef: Mevcut saf ve alaşımlı çelik, yüzey, köşe ve profil frezeleme stillerinde sınıfının en iyisi olmak.

Kennametal Excel’den Kuru İşlemede Yeni Beyond™ Grade KCPM20™ Sınıflandırılabilir İnsörtler
Kennametal, stabil koşullarda çelik ve paslanmaz çelik parçalarını hafif ve orta seviyede frezelemede yüksek hızlı kuru işleme için özel olarak tasarlanan yeni BeyondTM KCPM20 sınıfı indekslenebilir freze insörtünü sunar. KCPM20, soğutma sıvısının kullanılmadığı ve mükemmel yıpranma direncinin gerektiği paslanmaz çelik işleme uygulamaları için ideal optimizasyon sınıfı olarak tavsiye ediliyor.

Kennametal’in sunduğu her bir Beyond sınıfı substrat özellikleri ve uygulamaya özgü kaplama kalınlığı ile optimize edilmiştir. Sonuç: Üretimde iyileşme ve ilk sınıfa kıyasla her bir ürün için genişletilmiş uygulama aralığı.

Yeni Beyond insörtlerinin tümü CVD (kimyasal buhar depozisyonu) kaplamalıdır; ancak geleneksel CVD kaplamaları çekme gerilimi altındadır; Beyond insörtleri bu gerilimin azaltılması için bütün yüzeylerde tescilli bir kaplama sonrası işleme tabi tutulur. Böylece kaplama tutuşu arttırılır ve talaş oluşumu azaltılır. Kesme sırtının daha sabit ve yıpranmaya dayanıklı olması sayesinde aracın kullanım ömrü iyileştirilir ve uzar. Pürüzsüz yüzeyler sürtünme kuvvetlerini azaltarak uygulama alanını genişletir ve daha yüksek kesme hızlarına izin verir.

Ayrıca, Beyond insörtlerinin tümü araç kabında daha iyi oturma yüzeyi için kaplamadan sonra üstten ve alttan sabitlenerek güvenlik arttırılır.

Çeşitlilik

Yeni Beyond KCPM20 insörtleri çeşitli Kennametal frezeleme bıçak stilleri halinde mevcuttur:
- Stabil uygulamalarda yüzey frezeleme için DodekaTM
- Daha hafif kesme kuvvetlerinin gerektiği uygulamalarda KSOMTM
- Yüksek performans gerektiren köşe frezeleme için Mill 1TM
- Genel amaçlı kullanım ve kalıpçılık uygulamaları için KDMTM

“KCPM20 çelik ve paslanmaz çelikler için optimize edilmiş olmasının yanı sıra, dökme demir uygulamalarında, özellikle kuru koşullarda nodüler demir uygulamalarında sorun giderici olarak da çalışabilir,” diyor Kennametal Üst Düzey Ürün Müdürü Osny Fabricio. “Mevcut uygulamalar optimizasyon gerektirirken, yüksek hız ve besleme ile kullanım ömrünü ve verimliliği arttırtmak için KCPM20’yi kullanın. ”

Kennametal´in en son çıkan »Innovations 2012» katalogundan ya da www.kennametal.com sitesinden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Resim: Kennametal’in sunduğu yeni KCPM20TM insört sınıfları yüzey, köşe ve profil frezeleme uygulamaları için mevcuttur.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers