www.endustriweb.com
CIAT

OPERA

OPERA CIAT’ın kuru soğutucu ve hava soğutmalı kondenserlerinin son serisidir. Standart modüllere dayanan ve ekonomik bir çözüm olan OPERA’nın çok sayıda farklı uygulamaya uyarlanabilen 4500’den fazla modeli mevcuttur. OPERA eski nesillerle aynı performansı sunarken, enerji verimliliği %15 daha fazladır. Seçeneklere bağlı olarak bu oran %50’ye kadar çıkarılabilir. Mevcut güç oranları 1100 kW’ye kadar çıkmaktadır.

OPERA
OPERA’yı seçmekle sessiz olanı seçmiş olacaksınız. Bütün seri yüksek performanslı kanatlı bataryalar ve fısıltı-sessizliğinde yeni nesil fanlarla donatılmıştır. Batarya boyunca azaltılmış basınç kaybı, fanların gürültü alanlarının azaltılması için daha kesin bir şekilde boyutlandırılmasına olanak tanır.

OPERA her uygulama için en uygun ürünü seçtiğinizi garanti eder: Standart modüllere dayanan 4500’in üstünde farklı model mevcuttur. CIAT ısı mühendisleri 300 – 900 rpm arasında değişen hız aralığında on beş farklı fan tipi, 3 farklı kasa modeli ve çeşitli fan çapları arasından ihtiyaçlarınıza en uygun modeli seçebilirler.

OPERA’yı seçmekle aynı zamanda çevre dostu bir çözümü seçmiş olacaksınız. Bu ürün serisi çevre tasarımlı olup mimariyle mükemmel uyum sağlamaktadır. %95 oranında geri dönüşümlü olup elden çıkarılabilir ambalaj sizin için kaldırılmıştır.

OPERA’yı her türlü uygulama için daha da uygun hale getirmeye yönelik çok sayıda farklı seçenek de mevcuttur. Sözgelimi, jeneratör soğutma söz konusu olduğunda bir genleşme tankı, 2 adet soğutucu devre artı çok yüksek sıcaklıkları dağıtmak için artırılmış akım sunabiliriz. Ayrıca bir aeroconnect elektronik kontrol paneli de eklenebilir. Bu panel soğutma üniteleri ve Bina Yönetim Sistemi ile irtibat halinde olup serbest soğutma modunda çalışabilir. Ayrıca değişken hızlı Elektronik Kontrollü (EC) motor seçeneği ile hızı talebe göre ayarlayıp enerji tüketimini optimum hale getirmek ve %30’a varan enerji tasarrufları sağlamak mümkündür. Yüksek basınçlı buğu serinletme sistemi Aérofresh de kullanılabilir. Bu sistem havayı soğutmak için hava girişleri boyunca küçük damlacıklar püskürtür ve ısı performansı daha da arttırılabilir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers