www.endustriweb.com
BRADY

Deniz ortamları için yeni, dayanıklı etiket malzemeleri

Brady, deniz ortamlarında kimyasalların ve diğer ürünlerin tanımlanmasına olanak sağlayan, BS5609 sertifikalı, yüksek kaliteli etiket malzemeleri sunuyor. Brady’nin sert koşullara dayanıklı etiket malzemelerinden oluşan çok çeşitli ürün yelpazesine yeni eklenen, deniz ortamlarına yönelik bu yeni etiket malzemeleri, tuzlu suya yüksek dayanıklılık, harika UV direnci ve mükemmel bir yapışkan sunuyor.

Deniz ortamları için yeni, dayanıklı etiket malzemeleri
Deniz ortamında dayanıklı tanımlama olanağı
BS5609 sertifikalı etiket malzemeleri, deniz ortamlarındaki performanslarının garanti altına alınması için gel-gitler arasında tuzlu suya 3 ay maruz kalma dahil, en sert koşullarda test edilmiştir. Bu standart ayrıca yapışkan performansı, baskı kalıcılığı ve aşınma direnci gibi kriterleri de belirler. Birçok etiketin solduğu, okunmaz olduğu ya da tuzlu su ile güneş ışığı nedeniyle yerinden çıktığı ortamlarda, Brady’nin deniz ortamları için sunduğu etiketler sağlam ve okunabilir kalır.

Deniz ortamları
Brady’nin B-595, B-7569 ve B-7541P etiket malzemelerinin tümü BS5609 sertifikasına sahiptir. Bunlar, gerekli CLP etiketleri ile IMDG ürünlerinin ve tehlikeli kimyasalların tanımlanması için idealdir. Ayrıca dayanıklı güvenlik, tahliye ve boru işaretleri oluşturmak için de kullanılabilir. Brady’nin BS5609 sertifikalı etiket malzemeleri deniz ortamlarında faaliyet gösteren petrol ve doğalgaz, taşımacılık, lojistik deniz tabanı tarama ve de açık deniz enerji şirketleri gibi tüm şirketlere yönelik harika tanımlama araçlarıdır.

Sahada yazdırılabilir
BS5609 sertifikalı B-595 ve B-7569 etiket malzemeleri, Brady’nin sunduğu BBP35 veya BBP37 Etiket Yazıcısı gibi kaliteli termal transfer yazıcıları kullanılarak sahada bastırılabilir. Beyaz arka plan üzerinde siyah ve kırmızı baskılar içeren CLP etiketleri gibi etiketler, bu yazıcılar ve Brady’nin CLP uygulaması kullanılarak limanlardaki, denizdeki ve açık deniz ortamlarındaki geçici tanımlama gereksinimlerini karşılamak üzere kolayca oluşturulabilir. Tam renkli güvenlik işaretleri ve boru işaretleri gibi diğer uygulamalar, müşterinin belirttiği teknik özelliklere uygun şekilde önceden Brady fabrikasında tamamen veya kısmen bastırılabilir.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine e-posta göndererek örnek veya daha fazla bilgi talep edebilirsiniz.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers