www.endustriweb.com
BRADY

Lazer kazıma etiketlerle barkodların okunabilirliğini artırın

Brady’nin yeni lazer kazıma B-730 otomatik uygulanabilir poliimid etiketi, basılı devre kartlarına ve karmaşık yüzeylere lazerle uygulanan barkodların okunabilirliğini artırmak için tasarlanmıştır. Daha fazla kontrast sayesinde, etikete lazerle uygulanan barkodların taranması daha kolay olur. Böylece katı izlenebilirlik gereksinimleri uygulanan tedarik zincirlerinde daha az atık oluşur.

Lazer kazıma etiketlerle barkodların okunabilirliğini artırın
Yüksek kontrastlı barkodlar
Brady’nin yeni B-730 poliimid lazer kazıma etiketi, tanımlanması gereken alt yüzey ne olursa olsun güvenebileceğiniz düzeyde barkod okunabilirliği sağlar. Siyah mat yüzeye sahip yüksek kalitedeki dayanıklı etiket, lazer uygulandıktan sonra barkodu ve serileştirme kontrastını optimize eden beyaz işaretler gösterir. Etiketi, çok küçük yazı tipleri ve lazerler tarafından oluşturulabilen karmaşık baskılar için de çok uygun hale getirir.

Daha az atık
B-730 poliimid etiketi, tedarik zincirlerinin atıkları azaltarak izlenebilirlik gereksinimlerine uymasını sağlar. B-730 etiketine lazer ile kazınan barkodlar, doğrudan parça markalamaya göre tarayıcıda daha kolay okunur. Böylece atık miktarı azalır. B-730 etiketi, barkod okunabilirliğinin artmasıyla ürünlerin lazer kullanılarak markalandığı küçük fabrikalarda veri madenciliğini geliştirebilir.

Otomatik uygulama için ideal
B-730 lazer kazıma poliimid izlenebilirlik etiketi, yüksek sıcaklıklara ve aşındırıcı kimyasallara dayanıklıdır. Üstelik planlanmamış üretim kesintilerini azaltmak için yapışkan sızmasını önleyen çok ince ve dayanıklı bir kalıcı yapışkan sağlar. Daha fazla doğruluk ve algılama hızı sağlayan otomatik uygulanabilir sistemlerle özel olarak geliştirilen etiket ile içiniz rahat olur.

Daha fazla bilgi almak veya bir test numunesi istemek için This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresinden Brady’ye başvurun.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers