www.endustriweb.com
Control Techniques

TEŞHİS UYGULAMASI KULLANICILARIN ARIZA SÜRESİNİ AZALTMASINA YARDIMCI OLUYOR

Control Techniques, sürücü kullanıcılarının sık rastlanan sürücü hatalarını analiz edip çözüm bulmasına yardımcı olmak amacıyla yeni bir mobil uygulama üretiyor.

TEŞHİS UYGULAMASI KULLANICILARIN ARIZA SÜRESİNİ AZALTMASINA YARDIMCI OLUYOR
Apple, Android ve Windows mobil aygıtlarında kullanılabilen yeni Diagnostic Tool (Teşhis Aracı), Control Techniques sürücüleri arıza kodu verdiğinde kullanıcıların sorunu çözebilmesi için hızlı ve basit bir yöntem sunuyor.

Uygulama, ilk kurulum için kolay kullanımlı elektrik tesisatı tabloları ve ayrıca en kapsamlı sürücü veri ve bilgilerinin bulunduğu kılavuzlar için bağlantılar içerir.

Uygulama ayrıca, dünyanın her yanında teknik sorunlarınızda size yardımcı olabilecek teknik destek ekiplerinin iletişim bilgilerini içerir.

Şu anda uygulama, Unidrive M, Powerdrive F300, Elevator sürücüler, Unidrive SP, Commander SK, Digitax ST ve Mentor MP dizilerinin tüm sürücüleri için eksiksiz bilgi içermektedir.

Kullanıcılar basitçe uygulamayı indirir, kendi sürücülerini seçer ve hata kodunu girer. Uygulama, sorunun nasıl giderileceği hakkında eksiksiz bir şekilde bilgi verir.

Control Techniques mühendislik müdürü Jon Atkinson, şöyle diyor: “Sürücü arıza işareti verdiğinde, genellikle arızanın doğrudan sürücü donanımından kaynaklandığı varsayılır, çünkü sorun olduğunu belirten sürücünün kendisidir. Oysa, arızaların %90'ı sürücü korumasını harekete geçirmiş olan ama ürünün dışında bulunan nedenlerden kaynaklanmaktadır.

“Kullanıcılar Diagnostic Tool uygulamasını kullanarak hızla ve kolayca ilave teşhis bilgilerine ulaşabilir, sorunun en muhtemel sebebini bulabilir ve sistemi tekrar çalışır hale getirmek için ne yapmak gerektiğini öğrenebilir.”

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers