www.endustriweb.com
BRADY

Verimli otomatik etiket yazdırma

Brady Workstation’dan yeni Data Automation uygulaması, mevcut verileri kullanarak bileşenler, kablolar, ürünler ve paketler için otomatik olarak tanımlama etiketleri oluşturur.

Verimli otomatik etiket yazdırma
Zamandan tasarruf edin ve hataları azaltın
Brady Workstation Data Automation, ayarlandığında otomatik olarak doğru tanımlama etiketlerini yazdırmak üzere ERP, LIMS veya SAP sistemleri gibi veritabanlarından veri alan bir uygulamadır. Uygulama sayesinde şirket sistemlerinde bulunan verilerin manuel olarak kopyalanmasına veya yeniden yazılmasına gerek kalmaz. Böylece zamandan tasarruf edilir ve yazım hatalarının oluşma riski azaltılır. Data Automation, seçilen verileri Brady Workstation’da oluşturulan etiket biçimleriyle eşleştirir ve etiketi tamamlanmak üzere doğrudan önceden seçilmiş yazıcılara gönderir. Uygulama, kullanıcılara seçtikleri Brady yazıcısının işi tamamlamak için yeni bir etiket kartuşuna veya mürekkep şeridine ihtiyacı olduğunu da bildirir.

Kolayca ayarlanır
Data Automation kolayca ayarlanır. Veritabanından aktarılan bilgileri alarak kullanıcının belirlediği klasöre aktarır. Kullanıcılar, otomatik dışa aktarma ve birçok etiket biçiminde yazdırma için şirket veritabanından veri kümesi seçebilir. Şirket veritabanı, gerekli baskı sayısını ve etiketlerin hangi yazıcıda yazdırılacağını da aktarır. Data Automation’ı ayarlamak için 5 adımlık kısa bir kılavuz kullanıma sunulmuştur.

Her şeyi güvenle tanımlayın

Şirketler; Brady Workstation Data Automation uygulaması sayesinde elektrik ve ağ kablosu, bileşen, ürün, paket, laboratuvar numunesi, vb. için tanımlama etiketi yazdırmayı otomatikleştirir. Data Automation uygulaması; Pano Üreticileri, Veri Merkezleri, MRO, FMCG, Lojistik, Üretim, Havacılık, Denizcilik, Toplu Taşıma İnşaatları ve Laboratuvarlarda hızlı, güvenilir tanımlama için Brady’nin endüstriyel yazıcı ve etiketleriyle ayarlanabilir.

5 adımlık kurulum kılavuzu için This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresinden Brady’ye başvurun ve workstation.bradyid.com adresinden Data Automation’ın 30 günlük deneme sürümünü indirin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers