www.endustriweb.com
BRADY

Yeni TAGLOCK™ ile elektrik devrelerini hızla kilitleme

Brady’nin eşsiz TAGLOCK™ kilitleme çözümü bakım devam ederken elektriğin yanlışlıkla devreye girmesini önlemek amacıyla operatörlerin, makine mühendislerinin, bakım ve emniyet personelinin elektrik devrelerini hızlı ve kolay bir şekilde kilitlemesini sağlar. TAGLOCK™ sayesinde, elektrik çarpması ve yeniden enerji vermeyle ilgili diğer kazalar azaltılabilir.

Yeni TAGLOCK™ ile elektrik devrelerini hızla kilitleme
Kazaları önleyin
TAGLOCK™, bakım devam ederken elektriğin yanlışlıkla tekrar devreye girmesini önlemek için kapalı konumdaki devre kesicileri engeller. Bakım sırasında devre kesicileri kapalı konumda tutarak, elektrik çarpması riski ve yeniden enerji vermeyle ilgili diğer kazalar ve bunların potansiyel ciddi sonuçları azaltılabilir.

4 adede kadar işçi
Aynı anda 4 adede kadar işçi devre kesici kilitleme cihazını kullanabilir ve bunların her birinin kişisel, renk kodlu kablo bağı vardır. Yaptıkları işi tamamladıklarında, her işçi kendi kişisel bağını ve etiketini çıkarabilir. Bakım yapıldığında, devre kesicinin tekrar devreye girmesini sağlamak için son işçi devre kesici kilitleme cihazını da çıkarır.

Uygulaması kolay
TAGLOCK™ hızlıca ve kolayca takılabilir. Devre kesici kilitleme cihazını uygulayın, kablo bağını delikten geçirin ve bir etiket ekleyin. TAGLOCK™ kilitleme cihazları, yan yana duran pek çok devre kesiciye uygulanabilecek kadar küçüktür. Kapalı konumda bulunan tüm devre kesicileri engellemek için uygulanan devre kesici kilitleme cihazlarının delikleri boyunca bir naylon kablo bağı geçirin. Gerektiğinde daha fazla güvenlik için asma kilit takılabilir.

Daha fazla bilgi için YouTube’daki TAGLOCK™ videosunu izleyin veya This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. aracılığıyla Brady’ye e-posta gönderin.
Yeni TAGLOCK™ ile elektrik devrelerini hızla kilitleme

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers