www.endustriweb.com
JSP

ARPRO® ve KNAUF INDUSTRIES bisikletliler için yenilikçi yarış tekerleğini üretmek üzere MAVIC ile güçlerini birleştiriyor

Uzman bisiklet üreticisi MAVIC patentli profesyonel yarış tekeri ürün gamını yaratmak üzere ARPRO® hafif materyalinin mühendislik özelliklerini uygulamaya koydu. Yarış bisikleti meraklıları için bu yenilikçi tekerlekler pahalı karbon fibere yüksek performanslı bir alternatif sunuyor.

ARPRO® ve KNAUF INDUSTRIES bisikletliler için yenilikçi yarış tekerleğini üretmek üzere MAVIC ile güçlerini birleştiriyor
ARPRO®'den yapılan, 31 Ağustos'ta Eurobike'da lansmanı yapılan CXR Elite Tekerlek-Lastik Sistemi ilk olarak standart, disk freni özellikli ve özel Exalith teknolojili model olmak üzere üç model halinde sunuldu. Bu yeni seri bir servet harcamadan en iyi performansı almak isteyen yarışçılara hitap ediyor ve tamamlayıcı nitelikteki tekerleklerle desteklenen yüksek performanslı aerodinamik kasnakların yararlarını ortaya koyacak şekilde tasarlanıyor.

Güç ve güvenilirlik sunmak üzere özenle tasarlanan bu serinin 3D şekli, ürünün akıcı ve hızlı bir sürüş sunması için gereken tüm aerodinamik özellikleri muhafaza etmesini sağlıyor. Tekerlek ve jant birlikte şekillendirildi ve NACA (Ulusal Havacılık Danışma Kurulu) profil gerekliliklerine kusursuz uyum sağlıyor, bu da düşük sürüklenme ve rüzgara karşı yüksek stabilite şeklinde en iyi aerodinamik performansı garanti ediyor.

Yeni tekerlekler bisiklet sürücülerine ayrıca hafif, sağlam, hava koşullarına dayanıklı, temizliği ve taşınması kolay olmanın avantajlarını da sunuyor. Çok amaçlı ARPRO® malzemeden yapılan bu tekerlekler kullanım ömürlerinin sonuna geldiklerinde geniş ölçüde geri dönüşüme sokulabiliyorlar.

Mavic CXR Elite Tekerlek-Lastik Sistemi KNAUF Industries ile işbirliği içerisinde tasarlandı ve üretildi. Firma Rhinau, Fransa'daki üssünde bisiklet jantını başarılı şekilde onaylatmak üzere yaptığı bir takım deneylerin yanı sıra bir fizibilite çalışması yapmasının ardından bisiklet jantına şeklini verdi.

MAVIC Kategori Hattı Müdürü Maxime Brunand şu sözlere yer veriyor: "Yeni tekerlek serimizi tasarlarken yol bisikletçileri için bir yarış tekerlek-lastik sisteminin performansına ve bir yol tekerlek-lastik sisteminin dayanıklılığı ve şık görünümüne sahip olan bir şey yaratmak istedik. ARPRO® kullanmak tüm hedeflerimizi gerçekleştirmemize ve bisikletçilerin gereksinimlerini karşılayan yüksek kaliteli ürünler temin etme taahhüdümüzü de yerine getirmemize olanak sağladı. ARPRO®'nun çok yönlülüğü Eurobike'ta lansmanı yapılacak olan yeni, yenilikçi yarış tekerleklerini yaratmamıza olanak sağladı ve şimdiden ürün gamımız genelinde ARPRO®'nun tasarım, performans ve sürdürülebilirliğe pozitif etkisinin olacağı gelecek ürünleri düşünmeye başladık."

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika ARPRO® Yenilik Müdürü Bert Suffis şunları ekliyor: "Hevesli bisikletçiler uzun süredir fiyatı aşırı yüksek olmayan, yüksek kaliteli performans ve sağlamlık sunan bir tekerlek arayışı içindeydi. MAVIC ile, ARPRO® sayesinde önemli düzeyde performans ve uzun süreli dayanıklılık sunan, esinlenmiş bir tekerlek serisi yaratmak için çalıştık."

Knauf Industries Satış Müdürü Jérôme Pecquet şu ifadelere yer veriyor: "Mavic tekerleğine yönelik endüstriyel üretim sürecimiz bisikletlilerin aradığı doğru performansa ve hafifliğe olanak sağlamak üzere geliştirildi."
ARPRO<sup>®</sup> ve KNAUF INDUSTRIES bisikletliler için yenilikçi yarış tekerleğini üretmek üzere MAVIC ile güçlerini birleştiriyor

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers