www.endustriweb.com
wenglor News

WENGLOR VE TPL VISION, VISION FUARINDA ENDÜSTRIYEL GÖRÜNTÜ IŞLEME ALANINDA ÇOK SAYIDA YENILIĞI TANITIYOR

wenglor, 8–10 Ekim 2024 tarihleri arasında iştiraki TPL Vision ile ortak fuar standında birinci sınıf Machine Vision ürünlerini sergileyecek.

  www.wenglor.com
WENGLOR VE TPL VISION, VISION FUARINDA ENDÜSTRIYEL GÖRÜNTÜ IŞLEME ALANINDA ÇOK SAYIDA YENILIĞI TANITIYOR

wenglor sensoric group, Stuttgart'taki dünyanın önde gelen görüntü işleme fuarı olan VISION'da yer alıyor. Portföy, Vision uygulamalarını bireysel olarak çözümlemek için bir görüntü işleme sisteminin tüm bileşenlerini kapsamaktadır. Yüksek performanslı donanımın yanı sıra uniVision görüntü işleme yazılımı, yüksek kullanım kolaylığı, performans ve bireysel genişletilebilirlik ile öne çıkmaktadır. Deep OCR gibi tüm yeni özellikler de merkezi yazılım köşesinde deneyimlenebilir. TPL de, endüstriyel görüntü işleme için aydınlatma tekniği alanındaki heyecan verici yenilikleri sergiliyor.

MVC serisi Machine Vision kontrol üniteleri ve BBVK endüstriyel kameralar ile Machine Vision portföyü artık daha yüksek performanslı donanımlarla genişletildi. Entegre yüksek performanslı yazılım uniVision 3, tüm wenglor donanımlarının kullanımı için bir ekosistem olarak özellikle ikna edicidir. Esnek bir şekilde ölçeklendirilebilir ve weCat3D serisinin tüm resimlerini ve 2D/3D profillerini tek bir sistemde değerlendirir.

“HALCON Script” gibi birçok yüksek performanslı modülün yanı sıra robot ve RTE arayüzleri sayesinde, uniVision 3 yazılımı esnek bir şekilde kullanılabilir ve hatta genişletilebilir. En yeni Deep Learning teknolojisi entegrasyonu ile artık düz metinler de okunabilir, bu sayede minimum yapılandırma çabasıyla son derece yüksek bir algılama oranı sağlanır. Farklı modüllerin serbestçe kombine edilebilmesi sayesinde wenglor yazılımı, çok çeşitli uygulamaların çözümü için maksimum esneklik sunar.

Aydınlatma uzmanı TPL Vision, en yeni sürümlerle endüstriyel görüntü işleme için yeni aydınlatma tekniğini sunuyor. Modüler bir hat tarama aydınlatması olan ELINE ve ayrıca yeni spot ve halka aydınlatmalar ve aksesuarlar her türlü uygulama için doğru aydınlatma seçeneğini sunar. MLZL 2D/3D profil sensörünün özellikleri hakkında heyecan verici bilgiler için bir robot hücresi de wenglor sensoric group'un fuar konseptinin bir parçasıdır.

Ziyaretçiler 8–10 Ekim tarihleri arasında 8. salonda 8C61 numaralı standda tüm ürünleri ve özellikleri canlı olarak deneyimleyebilirler.

www.wenglor.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers