www.endustriweb.com
Pilz News

PILZ PNOZmulti 2 emniyetli küçük kontrolör dağıtılmış çevre birimleri için yeni PDP67 giriş ve çıkış modülleri ile

Her iki yeni modül de ya dört adet 5 pimli ya da iki adet 5 pimli ve iki adet 8 pimli M12 fişli konektöre sahiptir ve bu şekilde doğrudan makineye monte edilirler.

  www.pilz.com
PILZ PNOZmulti 2 emniyetli küçük kontrolör dağıtılmış çevre birimleri için yeni PDP67 giriş ve çıkış modülleri ile

IP67 koruma tipine sahip yeni giriş/çıkış modülleri, sahadan kontrol panosuna uzanan karmaşık bir kablo tesisatına gerek kalmadığı için daha hızlı devreye alma sağlar. Kullanıcılar, genişletme ve devreye alma süreçlerinde daha düşük maliyet avantajından yararlanır. Modüler makine konseptlerinin uygulanması kolaydır.

Hem “standart” hem özel uygulamalar için donanımlı
İki yeni modül kir ve suya karşı dirençlidir. Sonuç olarak, zorlu ortamlarda da kullanılabilirler. Paslanmaz çelik vida bağlantıları bulunan yeni sürümler örneğin gıda endüstrisinde kullanıma uygundur. Kullanıcılar, PNOZmulti Configurator yazılım aracında gerekli PDP67 modüllerini seçer ve ardından kendi kişisel emniyet devrelerini konfigüre eder. Örneğin, E-STOP butonları, emniyet kapısı siviçleri, ışık perdeleri, kilitlemeli emniyet siviçleri ve hatta valfler izlenebilir.

Modüler üretim tesislerinde hızlı ve kolay genişletme
Dört adede kadar yeni modül, bağlantı modülü PNOZ m EF PDP-Link aracılığıyla emniyetli bir şekilde konfigüre edilebilir küçük kontrolör PNOZmulti 2'ye bağlanabilir. Bir adet PDP67 modülü ile sahada dört adede kadar sensör ve aktüatör emniyetli bir şekilde izlenebilir. Toplamda 64 adedi izlenebilir. Sonuç olarak, kullanıcılar dağıtılmış çevre birimlerini gerektiği gibi genişletme esnekliğine sahiptir. Yeni modüllerde dört adet emniyetli yarı iletken çıkışı da mevcuttur. Bunlar emniyetli sensör teknolojisini doğrudan bağlamak için kullanılabilir. Standartlaştırılmış M12 bağlantıları ile her iki modül de modüler üretim tesislerinin kablolamada yüksek esneklik sağlar. Sonuç olarak, modüler üretim tesislerinin genişletilmesi ve devreye alınması sırasında oluşan maliyetler azaltılabilir.

Dağıtılmış çevre birimleri için esnek bağlantı
Yeni modül PDP67 F 8DI4DO 5/5 ION, sekiz emniyetli girişin yanı sıra standart, test darbesi veya 24 V çıkış olarak konfigüre edilebilen dört emniyetli yarı iletken çıkışı sunar. Sonuç olarak uygulama daha esnektir. Örneğin, Pilz'in E-STOP butonları PITestop, kodlamalı emniyet kapısı siviçleri PSENcode veya emniyetli ışık perdeleri PSENopt II, dört adet 5 pimli M12 fişli konektör aracılığıyla doğrudan bağlanabilir.

İkinci yeni modül PDP67 F 10DI4DO 5/8 ION, iki adet 5 pimli ve iki adet 8 pimli M12 fişli konektör sağlar. Pilz kilitlemeli emniyet siviçleri PSENmlock veya PSENmlock mini, artık iki adet 8 pimli fişli konektör aracılığıyla doğrudan bağlanabilir. Ayrıca, PSENmlock kilitlemeli emniyet siviçleri seri olarak bağlanabilir. Böylece sadece bir bağlantı noktasının kullanılması gerekir.

www.pilz.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers