www.endustriweb.com
Pilz News

Emniyetli kilitleme fonksiyonu ve çalıştırma için komple sistem olarak Pilz'in yeni kompakt emniyet kapısı sistemi PSENmgate

Minyatürleştirme, endüstriyel dönüşümün önemli bir yönüdür. Süreçlerin verimli ve sürdürülebilir olmasını sağlar. Bunun nedeni, "küçük" çözümlerin yerden ve enerjiden tasarruf sağlamasıdır.

  www.pilz.com
Emniyetli kilitleme fonksiyonu ve çalıştırma için komple sistem olarak Pilz'in yeni kompakt emniyet kapısı sistemi PSENmgate
Yeni emniyet kapısı sistemi PSENmgate, klasik PSENmlock kilitlemeli emniyet sivici ile Pilz'in kontrol elemanı PITgatebox'ı kompakt bir çözümde birleştiriyor. Genel olarak PSENmgate, basitleştirilmiş kablolama sayesinde hem kurulum için gereken zamandan hem de makine üzerinde önemli ölçüde yerden tasarrufu sağlıyor.

Pilz, diğerlerinin yanı sıra emniyetli sensör teknolojisi çözümleriyle bu yönü desteklemektedir: Yeni emniyet kapısı sistemi PSENmgate, klasik PSENmlock kilitlemeli emniyet sivici ile Pilz'in kontrol elemanı PITgatebox'ı kompakt bir çözümde birleştiriyor. Kompakt bir çözüm olduğu için emniyet kapısında daha az yer gerektirir. Bununla birlikte PSENmgate, emniyet kapılarını korumak için manipülasyon ve başarısızlığa karşı maksimum koruma sağlar. Bu da sorunsuz işleyen bir üretim süreci sayesinde tesis veya makinede emniyeti garanti eder.

Genel olarak PSENmgate, sadece tek bir takılıp çıkarılabilen konektör ile basitleştirilmiş kablolama sayesinde hem kurulum için gereken zamandan hem de makine üzerinde önemli ölçüde yerden tasarruf sağlıyor.

Temel yetkinlik 1: Emniyetli kilitleme fonksiyonu
PSENmgate, erişilebilir emniyet kapılarının yanı sıra kapaklar ve kanatlarda, örneğin kapalı robot uygulamalarında prosesi ve operatörü korur. Kompakt emniyet kapısı sistemi, en yüksek kategori PL e, Kat. 4'e kadar emniyetli kilitleme ve emniyetli kilitleme fonksiyonunu garanti eder . Ayrıca, bazı emniyet kapıları hızlı ve basit bir şekilde seri olarak bağlanabilir. Kablolama için gereken çaba ve zaman azalarak kurulum hızlandırılır.

Ana yetkinlik 2: Çok yönlü kullanım
Kompakt emniyet kapısı sistemi PSENmgate, butonlar ve aydınlatmalı butonlar gibi çeşitli kontrol elemanlarının yanı sıra E-STOP butonları ve bir kaçış rölesi sağlar. Dahası, kullanıcılar bir dizi seçenek arasından doğru tutamağı seçebilirler. Sonuç olarak, sistem farklı uygulamalar için konfigürasyon seçenekleri sunar. Dolayısıyla PSENmgate çok yönlüdür ve en geniş tesis veya makine yelpazesine uygulanabilir. Makine tasarımı için daha fazla esneklik sağladığı için hem makine üreticileri hem de operatörler bundan faydalanmaktadır.

Eklenti: Yüksek çıkış için sürdürülebilirlik ve arıza teşhisi
Enerji tasarruflu PSENmgate'in kompakt tasarımı, iki durumlu kilitleme prensibi sayesinde güç tüketimini azaltır. Bu şekilde, entegre ve enerji tasarruflu bir emniyet kapısı sistemi olan PSENmgate enerji maliyetini azaltır. Hata mesajları alınırsa, dört LED göstergesi ve bir arıza teşhis çıkışı aracılığıyla gerçekleşen kapsamlı arıza teşhisi, durum değişikliklerine kısa sürede yanıt verilmesini sağlar. Kullanıcılar sürdürülebilir bir ürün elde eder, makinelerindeki duruş sürelerini azaltır ve üretkenliklerini artırır.

www.pilz.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers