www.endustriweb.com
ABB News

ABB, GoFa™ kobot'lar için çığır açan Ultra Doğruluğu piyasaya sürüyor

Ultra Doğruluk özelliği, piyasadaki diğer kobot'lara kıyasla GoFa™ kobot ailesinde doğruluğu on kat artırıyor.

  global.abb
ABB, GoFa™ kobot'lar için çığır açan Ultra Doğruluğu piyasaya sürüyor

ABB Robotik bugün, GoFa kobot ailesi için, kobot'larda mevcut olan en yüksek hassasiyet seviyesini sunan ve piyasadaki diğer kobot'lara kıyasla 10 kat daha fazla yol doğruluğu sağlayan, sektör lideri yeni bir özellik olan Ultra Doğruluğu piyasaya sürdü.

Üstün performansıyla Ultra Doğruluk, ürün kalitesini ve operasyonel verimliliği korumak için tam konumlandırmanın hayati önem taşıdığı uygulamalara yönelik talepleri karşılayacak. Uygulamalar arasında tüketici elektroniği üretiminde yapıştırma ve sızdırmazlık, araba parçalarının lazer kaynağı, havacılık imalatında kompozit malzeme katmanları ve metal imalat süreçlerinde hassas lazer kesim yer alıyor. Ayrıca 3D baskıda bina prototiplerinde ilave katmanların doğru konumlandırılması ve metroloji uygulamalarında hassas kalite kontrolünün gerçekleştirilmesi için de kullanılabilecek.


ABB, GoFa™ kobot'lar için çığır açan Ultra Doğruluğu piyasaya sürüyor

Ek avantajlar arasında hassasiyetin hız ve tam hareket aralığıyla birleşimi yer alıyor. Elektronik imalatında geleneksel olarak kullanılan geleneksel 2D portal sistemlerinden farklı olarak GoFa kobot'ları, teslimat sırasında ek kalibrasyon çalışması gerektirmeden tüm çalışma alanı boyunca tam 6D hareket sunarak daha geniş bir görev yelpazesinin üstesinden gelmek için esneklik ve hareketlilik sağlıyor.

GoFa'nın kompakt ve taşınabilir tasarımı, pahalı özelleştirmelere gerek kalmadan mevcut üretim hatlarına kolayca entegre edilebilmesini sağlıyor ve portal tabanlı sistemlere göre belirgin bir avantaj sunuyor. Ultra Doğruluk özelliğine sahip GoFa, kalibrasyonun teslimattan önce fabrikada yapılması nedeniyle minimum kurulum ve devreye alma süresiyle üretime sokulabiliyor.


ABB, GoFa™ kobot'lar için çığır açan Ultra Doğruluğu piyasaya sürüyor

Ultra Doğruluk ve RobotStudio®'nun güçlü kombinasyonu, simülasyon ve gerçeklik arasında %99'luk bir eşleşmeyle uygulamaların çevrimdışı programlanmasına olanak tanıyor, rötuş ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Hassas ve verimli uygulamayı garanti ediyor. Ultra Doğruluk özelliği, yeni GoFa'lar için ve mevcut GoFa kobot'ları için güçlendirme seçeneği olarak mevcut.

new.abb.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers