www.endustriweb.com
wenglor News

wenglor, büyük Machine Vision ürün lansmanını sunar

Tüm ürünler için ekosistem olarak wenglor uniVision görüntü işleme yazılımı. Esnek bir şekilde ölçeklendirilebilir ve weCat3D serisinin tüm resimlerini ve 2D/3D profillerini tek bir sistemde değerlendirir.

  www.wenglor.com
wenglor, büyük Machine Vision ürün lansmanını sunar

BBVK serisinin endüstriyel kameraları, mükemmel görüntü kalitesini, dar montaj alanlarında da çok sayıda uygulama için ideal olan, kompakt ve hafif bir gövdeyle kombine ediyor. İster kalite güvencesi, ister fabrika otomasyonunda olsun, endüstriyel kameralar güvenilir hassasiyette ve kaliteli görüntüler sağlıyor. En modern CMOS sensör teknolojisi sayesinde 1,6 ile 24 megapiksel arasında etkileyici bir çözünürlük sunuyorlar. Bu, zorlu ışık koşullarında ve dinamik kullanım senaryolarında bile optimal görüntü kalitesi sağlıyor. Machine Vision kontrol üniteleri ile birlikte zorlu görüntü işleme uygulamaları çözülebilir. MVC serisi kontrolörler, karmaşık görevleri gerçek zamanlı olarak gerçekleştirebilmek için olağanüstü yüksek işlem hızı sağlayan güçlü i7 işlemcisi ile öne çıkar. MVC serisinin öne çıkan özelliği, esnek bağlantı sağlayan çok sayıda arayüzdür. Bir Machine Vision kontrol ünitesi, hem kameralar hem de profil sensörleri olmak üzere 16 adede kadar cihazı destekler.

Tüm cihazlar için tek bir yazılım: uniVision 3
İster Smart Camera ister Machine Vision kontrol ünitesi, kameralar ve 2D/3D profil sensörlerinden oluşan görüntü işleme sistemleri olsun, güçlü uniVision 3 yazılımı yüksek kullanım kolaylığı, performans ve bireysel genişletilebilirlik ile öne çıkıyor. Tüm cihazlar için tek bir yazılım: uniVision 3 ile tüm görüntüler ve profiller tek bir sistemde değerlendirilir ve tüm wenglor donanımları desteklenir. Çok sayıda arayüz kolay entegrasyon sağlar. uniVision 3, Machine Vision alanındaki uygulamaların tam kapsamlı çözümüne olanak sağlar: Discovery Tool, ağdaki ağ cihazlarının konumunu belirleyerek ve yapılandırarak sistemi kurmak için ideal bir başlangıç sağlar. Cihaz web sitesinde global ayarlar yapılır ve işlere erişilir. Parametrelendirme, uniVision 3 yazılımında kullanıcı dostu bir ortamda ve düşük bir giriş bariyeri ile gerçekleştirilir. “HALCON Script” gibi birçok yüksek performanslı modülün yanı sıra robot ve RTE arayüzleri sayesinde, uniVision 3 yazılımı esnek bir şekilde kullanılabilir ve hatta genişletilebilir. Yeni “Deep OCR” modülü ile artık düz metinler de okunabilir. Düz metin okumaya yönelik en yeni Deep Learning teknolojisi entegrasyonu, minimum yapılandırma çabasıyla son derece yüksek bir algılama oranı sağlar. Modüllerin uniVision'da serbest bir şekilde kombine edilebilmesi sayesinde, örneğin “Kod okuma”, “Objelerin bulunması” ve diğer kontrol görevleri, çok çeşitli uygulamaları çözmek için maksimum esneklik sağlar.

Ürün özelliklerine genel bakış:
  • uniVision 3 ile görüntüler ve profiller tek bir sistemde değerlendirilir ve tüm wenglor donanımları çalıştırılır.
  • Yüksek performanslı birçok aracın yanı sıra, “HALCON Script”, robot ve RTE arayüzleri gibi modüller uniVision 3 yazılımını esnek bir şekilde kullanılabilir ve hatta genişletilebilir hale getirir.
  • Yeni “Deep OCR” modülü, düz metin okumak için en yeni Deep Learning teknolojisini de içerir.
  • BBVK serisi endüstriyel kameralar, mükemmel görüntü kalitesini kompakt ve hafif gövde şekliyle bir araya getirir ve son teknoloji CMOS sensör teknolojisi ile 1,6 ila 24 Megapiksel arasında etkileyici çözünürlük sunar.
  • MVC serisi Machine Vision kontrol üniteleri, zorlu görüntü işleme uygulamaları için uygundur ve güçlü i7 işlemcisi ile öne çıkar.
  • Bir Machine Vision kontrol ünitesi, ister Machine Vision kameraları veya profil sensörleri olsun 16 adede kadar cihazı destekler.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers