www.endustriweb.com
Pilz News

Pilz'in PSSrail emniyetli, modüler demiryolu kontrol sistemi dijital demiryolu için öncüdür

PSSrail'in yenilikçi karakteri bu fonksiyonların bileşimine dayanıyor: Sistem, hattaki mevcut veya gelecekteki kontrol görevlerini yerine getirmek için gereken tüm fonksiyonları bir araya getirir.

  www.pilz.com
Pilz'in PSSrail emniyetli, modüler demiryolu kontrol sistemi dijital demiryolu için öncüdür

PSSrail emniyetli ve modüler demiryolu kontrol sistemi, modüler tasarımdadır. Mevcut sistemlerin basit entegrasyonu için CAN modülü dahil olmak üzere çeşitli donanım modüllerinin yanı sıra, SIL 4 için uygun gerçek kontrol sisteminden oluşur. PSSrail'de ayrıca kullanıcı programlarının programlanması veya konfigürasyonu için bir yazılım paketi de bulunur. Demiryolu sertifikalı fonksiyon blokları program kitaplığına depolanarak basit ve hızlı uygulama sağlanır. Bu yapı bloğu sayesinde kullanıcılar, ihtiyaçlarına uyacak çözümlerini tasarlayabilirler.

Standartlaştırma ve açıklık sayesinde ekonomik
PSSrail, standartlaştırma ve açıklığa odaklanmaktadır. Kontrol sistemi, en son EULYNX standardıyla uyumlu olduğundan dijitalleşme projelerinin uygulanmasının önünü açıyor. Pilz, demiryolu kontrol sistemini COTS ürün (ticari kullanıma hazır) olarak geliştirdi. Bu nedenle kullanıcılar, kullanıma hazır ve işlevini kaybetme yönetimi en aza indirilebilir bir ürün alırlar.

Dijital demiryolunun öncüsü
Sistem tedarikçileri ve entegratörleri, PSSrail'i dijital interlock'ların yanı sıra elektrikli yerel olarak işletilen noktalar veya hemzemin geçitler dahil olmak üzere çok çeşitli sinyalizasyon uygulamaları için kullanabilir. Bu durumda örneğin, PSSrail bir Nesne Kontrol Sistemi Platformu olarak kullanılabilir, böylece hat boyunca saha bileşenlerinin kontrolü dijital olur ve bu nedenle güvenilir ve ekonomiktir.

PSSrail, çalışmalar devam ederken dijitalleştirmenin gerçekleştirilmesini mümkün kılan (örneğin, EULYNX standardına yükseltme imkanı sunar) bir kontrol çözümü sağlar. Operatörler; eski, röle kontrollü interlock'ları kademeli olarak modernize ederek demiryolu taşımasının güvenilirliğini ve verimliliğini artırabilirler. Önemli miktarda maliyet tasarrufu sağlayan standartlaştırma ve açıklık sayesinde retrofit süresi azaltılır.

"PSSrail emniyetli, modüler demiryolu kontrol sistemi ile demiryolu altyapısının dijitalleştirilmesinde yeni standartlar belirliyoruz" diye açıklıyor Pilz Demiryolu İş Birimi Başkanı Sebastian Lüke. "PSSrail sayesinde sistem tedarikçileri ve entegratörleri artık gerekli demiryolu dijitalleştirmesini ekonomik ve esnek şekilde uygulamak için kullanabilecekleri bir araca sahipler."

www.pilz.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers