www.endustriweb.com
Seco Tools

Talaş ayırıcı uçlar, frezeleme kararlılığı için etkili talaş kontrolü sağlar

Seco, frezeleme işleminin tutarlılığını artırmak için hem tezgah hem de kesici takım üzerindeki gerilimi azaltan iki yeni talaş ayırıcı frezeleme ucunu piyasaya sürdü. Şirketin Turbo kesici takımları için (dik kenar ve helisel frezeleme kesici takımları için beş kalite kademesiyle sunulan) Turbo 12 ve 18 talaş ayırıcı uçlar, üretim ekipmanları üzerindeki gürültüyü, titreşimi ve gerilimi önemli ölçüde azaltır. .

  www.secotools.com

Turbo 12 ve 18 talaş ayırıcı uçlar, kesme verilerini ve kesme derinliğini azaltmadan talaş boyutunu en aza indirmek ve kesme kuvvetlerini azaltmak için her iki kesme kenarı üzerinde kanallar içerir. Atölyeler, talaşları mümkün olduğunca küçük tutarak talaş sıkışması riskini azaltır, bu da işlem güvenliğini artırır ve derin yuvaların daha etkili bir şekilde işlenmesini sağlar.

Ürün müdürleri Magnus Engdahl ve Michael Davies, uçları geliştiren ekiple birlikte çalışır ve onlara öncülük eder. "Turbo 12 ve 18 talaş ayırıcı frezeleme uçları, çeşitli işleme uygulamaları ve malzemeleri için geçerlidir," diyor Engdahl.

Davies, "Uçların çok amaçlılığı, onları çok çeşitli sektör segmentleri ve malzemeleri için uygun hale getirir ve müşterilere esneklik sağlar," diye ekliyor.

Derinlere güvenle inin
Erişilmesi zor parça özellikleri zorluklara neden olabilir, tezgah ve takımın en sağlam kombinasyonları bile uzun kullanım boyları ile mücadele edebilir. Seco talaş ayırıcı uçlar, talaşları derin yuvalardan etkili bir şekilde boşaltarak bu zorlukların üstesinden gelerek daha iyi talaş akışı sağlar. Ayrıca, Turbo 12 ve 18 talaş ayırıcı uçlar, uzun erişim gerektiren uygulamalarla yaygın olarak ilişkilendirilen gürültüyü azaltarak daha uzun takım ömrü ve daha iyi yüzey kaliteleri sağlar.

Gözetimsiz operasyonda tutarlılık
Turbo 12 ve 18 talaş ayırıcı uçlar; tutarlılıkları ve kesme kuvvetlerini azaltma kabiliyetleri sayesinde, atölyelere gözetimsiz yapılan etkili işleme operasyonları için gereken ve çok ihtiyaç duyulan işlem güvenliği ve güvenilirliğini sağlar. Sonuç olarak, atölyeler çıktıyı artırırken tezgah ve takım üzerindeki gerilimi de en aza indirir.

For the latest innovations and cutting-edge products, visit www.secotools.com.


Talaş ayırıcı uçlar, frezeleme kararlılığı için etkili talaş kontrolü sağlar
Turbo 12 and 18 chip splitter inserts 1


Talaş ayırıcı uçlar, frezeleme kararlılığı için etkili talaş kontrolü sağlar
Turbo 12 and 18 chip splitter inserts 2

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers