www.endustriweb.com
Parker News

Parker Hannifin, Mobil Uygulamalarda Artan Elektrifikasyon Talebini Karşılamak İçin GVM Motor Serisinin Gücünü Genişletiyor

Parker Hannifin, Global Araç Motoru serisini iki büyük boyutla genişleterek güç aralığını 351 kW'a (en yüksek 850 kW) çıkardı ve ağırlığı 230 kg'a düşürdü.

  www.parker.com
Parker Hannifin, Mobil Uygulamalarda Artan Elektrifikasyon Talebini Karşılamak İçin GVM Motor Serisinin Gücünü Genişletiyor

GVM310 motor artık ek 300 ve 400 laminasyon yığın uzunluklarına sahip olup, artırılmış güç yoğunluğu ve yüksek verimlilik sağlar. Bu da onu inşaat, malzeme elleçleme, ormancılık ve madencilik araçları gibi çok çeşitli uygulamaları kapsayan kara yolu ve arazi tipi ticari elektrikli araçlar (EV'ler) ve hibrit elektrikli araçlar (HEV'ler) için ideal bir çekiş çözümü hâline getirir.

Genişletilmiş GVM motor serisi, çeşitli temel faydalar sağlar. Endüstrideki en iyi güç-ağırlık oranlarından ve verimlilik düzeylerinden biriyle yüksek verimlilik sunarak optimum performans ve enerji tasarrufu sağlar. GVM310, ayrıca yüksek güvenilirlik için tasarlanmıştır; zorlu çalışma koşullarında bile uzun vadeli performansı garanti eder ve bakım maliyetlerini düşürür.

Ek olarak, kompakt tasarımı ve azaltılmış ayak iziyle daha fazla güç yoğunluğu sunar ve alanın kısıtlı olduğu uygulamalar için elverişlidir. "Motorun çeşitli akü voltajlarına uyum sağlaması, farklı araç platformları için çok yönlülüğünü artırır. Ayrıca çapı büyük olmadığından, standart taşıma kutusuyla sorunsuz bir şekilde uyumludur.

GVM310 motor, çok çeşitli kara yolu ve arazi araçları için güçlü bir seçimdir. Çekiş uygulamalarının yanı sıra yüksek verimli bir jeneratör olarak da kullanılabilir. Elektro-hidrolik pompaların (EHP) parçası olacak şekilde, doğrudan pompa montajı için SAE-D arayüzü mevcuttur.

Parker Hannifin'de mobile market manager olarak görev yapan Bruno Jouffrey, "Yüksek verimlilik ve güvenilirliği sağlarken güç aralığımızı genişleterek, mobil uygulamalarda artan elektrifikasyon talebini karşılıyor ve sektörün daha sürdürülebilir çözümlere geçişini destekliyoruz", dedi.

Daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret.

www.parker.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers