www.endustriweb.com
Teledyne Flir OEM

Teledyne FLIR, Boson+ Kızılötesi Termal Kamera Modüllerinin Performansını Gömülü Yazılım Güncelleştirmesiyle Artırıyor

Geliştirilmiş Uzun Dalga Kızılötesi (Longwave Infrared/ LWIR) termal performansı ile boyut, ağırlık ve güç tüketimi (size, weight, and power / SWaP) alanlarında lider olan Boson+ kamera modülleri, insansız araçlar, güvenlik uygulamaları, portatif cihazlar, giyilebilir teknoloji ve termal nişangahlar gibi ürünlerin geliştirilmesi ve entegrasyonunda riskleri düşürüyor.

Teledyne FLIR, Boson+ Kızılötesi Termal Kamera Modüllerinin Performansını Gömülü Yazılım Güncelleştirmesiyle Artırıyor

Goleta, California – Teledyne Technologies’in bir parçası olan Teledyne FLIR, bugün savunma, itfaiyecilik, otomotiv, güvenlik ve gözetleme uygulamaları için yüksek performanslı soğutmasız termal görüntüleme teknolojisine sahip ve ITAR kısıtlamalarından muaf olan Boson+ termal kamera modülü ailesi için yeni nesil gömülü yazılım paketini duyurdu.
 
Piyasada lider ≤20 mili Kelvin (mK) termal hassasiyete sahip olan Boson+, daha iyi ve keskin daha keskin termal görüntüler ve gelişmiş mekânsal filtreleme sağlayacak şekilde geliştirildi. Devamlı gelişen bir termal performansı, kanıtlanmış güvenilirlikle birleştiren Boson+, insansız platformlar, güvenlik uygulamaları, taşınabilir cihazlar, giyilebilir teknolojiler ve termal nişangahlar için düşük riskli, ideal bir sistem olarak öne çıkıyor.

Teledyne FLIR Ürün Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dan Walker, gelişmeyle ilgili şunları söyledi: “Boson+, yaygın olarak kullanılan ve dünya çapında kendisini kanıtlamış Boson termal kamera ailesinin üstün ve lider SWaP özelliklerini paylaşıyor, bu da onu müşterilerimiz için entegrasyonu basitleştiren ve müşterilerimizin ürünlerini piyasaya sürmelerini hızlandıran bir ürün yapıyor. Yeni renk paletleri, düşük kazanç modu ve yenilenmiş bir grafik arayüz sunan ve yapay zeka uygulamaları için ideal olan Boson+, hem askeri hem de sivil entegratörler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.”


Teledyne FLIR, Boson+ Kızılötesi Termal Kamera Modüllerinin Performansını Gömülü Yazılım Güncelleştirmesiyle Artırıyor
 
Yeni Teledyne FLIR AVP ile sorunsuz bir şekilde entegre olan Boson+, bu gelişmiş video işlemcisini kullanarak, uçta Prism™ AI ve bilgisayarlı görü yetenekleri sunuyor. En son Qualcomm QCS8550 üzerine inşa edilen AVP, Teledyne FLIR Prism AI yazılımını verimli bir şekilde çalıştırarak algılama, sınıflandırma ve hedef takibi sunuyor. Ayrıca, bu işlemci, veri doğruluğunu artırmak ve karar desteğini güçlendirmek için ayrıca süper çözünürlük, görüntü birleştirme, atmosferik türbülans giderme, elektronik stabilizasyon, yerel kontrast iyileştirme ve gürültü azaltma gibi Prism ISP algoritmalarını da çalıştırabiliyor.
ABD'de üretilen ve 12 mikron piksel aralığına sahip Boson+, hem 320 x 256 hem de 640 x 512 çözünürlüklerde üretiliyor. 20 mK’den az eşdeğer gürültü sıcaklık farkına (noise equivalent differential temperature / NEDT) sahip olan Boson+, iyi tespit, teşhis ve tanıma (detection, recognition, and identification / DRI) performansını önemli ölçüde artırıyor ve azaltılmış video gecikmesi ile hedef takibi ile arayıcı başlık performansını ve sunduğu karar desteğini bir üst seviyeye taşıyor.
 
Entegratörler için tasarlanmış olan Boson+, çeşitli lens seçenekleri, kapsamlı ürün dokümantasyonu, kullanımı kolay bir SDK ve kullanıcı dostu bir grafik arayüzü ile sunuluyor. Müşteriler, geliştirme riskini ve maliyetini azaltmak için ABD merkezli Teledyne FLIR Teknik Hizmetler ekibine erişim sağlayabiliyor. Hem askeri hem de ticari uygulamalarda kullanılabilecek çift kullanımlı bir ürün olan Boson+, ABD Ticaret Bakanlığı’nın EAR 6A003.b.4.a sınıflandırması altında yer alıyor.
Teledyne FLIR Boson+, dünya çapında Teledyne FLIR’dan ve yetkili distribütörlerinden temin edilebiliyor. Daha fazla bilgi için, lütfen www.flir.com/bosonplus adresini ziyaret edin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers