www.endustriweb.com
Parker News

PARKER, ÇEVRE DOSTU HYPERCHILL PLUS-E DÜŞÜK GWP'Lİ PROSES SUYU SOĞUTUCULARINI PAYLAŞTI

Parker Hannifin, HVAC, soğutma, üretim, yaşam bilimleri, petrol ve gaz ve yenilenebilir enerji gibi çeşitli uygulamalara uygun, çevre dostu bir endüstriyel proses soğutucusu olan Hyperchill Plus-E'yi tanıttı.

  www.parker.com
PARKER, ÇEVRE DOSTU HYPERCHILL PLUS-E DÜŞÜK GWP'Lİ PROSES SUYU SOĞUTUCULARINI PAYLAŞTI

Hyperchill Plus-E serisi, çevre dostu bir çözüm olup Avrupa F-Gas yönetmeliği (AB 517/2014) ve ECO tasarım yönetmeliği TIER 2 gerekliliklerini karşılar. Hyperchill Plus-E, ayrıca her boyutta sistem takibini sağlayan entegre MODBUS RTU ile Endüstri 4.0'a hazır bir üründür.

Önceki serilerle karşılaştırıldığında bazı ek işlevler, ISO 817’ye göre Güvenlik Sınıfı A1’e ait olan Küresel Isınma Potansiyeli (GWP) daha düşük olan R513A soğutucu akışkanın kullanımını içerir. Parlayıcı olmayan özellikleri sayesinde bu GWP soğutucu akışkanı, herhangi bir ek güvenlik riski ve kurulum, bakım veya nakliye maliyeti olmadan iç ve dış mekânlarda kuruluma olanak tanır.

Ürün yelpazesinde şimdi, tümü birden istikrarlı çalışma koşulları sağlayacak şekilde demir içermeyen bir hidrolik ve büyük bir dâhilî su deposuyla tasarlanmış, 120 kW'a kadar genişletilmiş yeni modeller de bulunmaktadır. Tropikalizasyon ve düşük ortam sıcaklığı seçenekleriyle standart ünitelerde maksimum 48 °C'ye kadar ortam sıcaklığına kadar genişletilmiş standart çalışma koşulları, zorlu ortam koşullarında bile güvenilir bir çalışma sağlar. Her Hyperchill Plus-E ünitesi, tüm çalışma şartlarında verimli ve güvenilir bir çalışmayı sağlama konusunda kapsamlı şekilde test edilmiştir.

Parker EMEA Gas Separation and Filtration Division, Refrigeration & Chiller Products'ta Senior Product Manager olan Filippo Turra şunları söyledi: “Hyperchill Plus-E’yi pazara sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bu seri, sektörde şu anda kullanılan diğer soğutucu akışkanlara göre %65 daha düşük iklim etkisine sahip, güvenlik sınıfı A1 yanıcı olmayan, düşük GWP değerine sahip R-513A soğutucu akışkan ile tasarlanmıştır. Sağlam tasarımı ve yüksek kaliteli, yüksek performanslı bileşenleri; farklı yüklerde istikrarlı çalışma koşullarına, zorlu ortam koşullarında güvenilir operasyonlara, çok düşük enerji tüketimine, gelişmiş enerji verimliliğine ve üretkenliğe, üretim kesintilerinin ve işletme maliyetlerinin azalmasına olanak tanır. Çeşitli aksesuarları ve seçenekleri, Hyperchill Plus-E'yi tüm endüstriyel uygulamaların soğutma ihtiyaçlarına uygun, müşteri yatırımını ve çevreyi koruyan çok esnek bir çözüm hâline getirir."

Daha fazla bilgi

www.parker.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers