www.endustriweb.com
ABB News

ABB ROBOTIK VE SAMSUNG E&A, OTOMATIK INŞAAT FABRIKALARI IÇIN GÜÇLERINI BIRLEŞTIRIYOR

ABB robotları endüstriyel inşaat projelerine yönelik prefabrik modüllerin yapımını otomatikleştirecek.

  global.abb
ABB ROBOTIK VE SAMSUNG E&A, OTOMATIK INŞAAT FABRIKALARI IÇIN GÜÇLERINI BIRLEŞTIRIYOR

ABB, SAMSUNG E&A ile yeni işbirliğini duyurulmasıyla beraber inşaat sektörünü robotik otomasyon yoluyla dönüştürme çabasına hız veriyor. İşbirliği, ABB robotlarının SAMSUNG E&A'nın Akıllı Mağazalarını etkinleştirmek ve dünya çapındaki inşaat projeleri için prefabrik modüller oluşturmak üzere devreye alınmasını sağlayacak.

Eskiden Samsung Mühendislik olarak bilinen SAMSUNG E&A, yenilenebilir kaynaklara geçiş, petrol ve gaz işleme, rafineri, petrokimya, çevre, endüstriyel ve biyolojik tesisler de dahil olmak üzere enerji sektörünü kapsayan uzmanlığa sahip toplam çözüm sağlayıcısı olarak otomatikleştirilmiş Akıllı Mağazalar kurarak küresel tedarik zincirinde yenilik yapmayı ve inşaat sektöründe otomasyonun daha fazla benimsenmesini sağlamayı hedefliyor.

İşbirliği, kesme, kanal açma ve kaynaklama gibi görevlerin yerine getirilmesinde ABB'nin robotlarına güvenerek boru komponentlerinin ve destek yapılarının insansız üretimine olanak sağlayacak. Gelecek yıl, ikinci aşamada ABB'nin otomatik inşaat demiri montajı için robotlar da tedarik etmesi öngörülüyor.

www.abb.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers