www.endustriweb.com
ABB News

ABB YENI NESIL ROBOTIK KONTROL PLATFORMU OMNICORE'U PIYASAYA SÜRDÜ

Platform, daha hızlı, daha hassas ve daha otonom otomasyon yoluyla iş verimliliğini ve esnekliğini artırıyor.

  global.abb
ABB YENI NESIL ROBOTIK KONTROL PLATFORMU OMNICORE'U PIYASAYA SÜRDÜ

ABB Robotik, işletmeleri güçlendirmek, geliştirmek ve geleceğe hazır hale getirmek için daha hızlı, daha hassas ve daha sürdürülebilir akıllı otomasyon platformu olan OmniCore™'u piyasaya sürdü.

Yeni nesil robot teknolojisine yapılan 170 milyon dolardan fazla yatırımın sonucu olan OmniCore platformu, en gelişmiş teknolojileri ve otonom robotik uygulamaları oluşturmak için yapay zeka, sensör, bulut ve uç bilişim sistemlerinin tam entegrasyonunu sağlayacak modüler ve geleceğe yönelik kontrol mimarisine yönelik bir adım değişikliği.


ABB YENI NESIL ROBOTIK KONTROL PLATFORMU OMNICORE'U PIYASAYA SÜRDÜ

OmniCore'un sınıfında lider hareket performansı, birden fazla robotun saniyede 1.600 mm'ye varan yüksek hızlarda çalışmasıyla 0,6 mm'den daha düşük bir düzeyde robot patika doğruluğu sağlıyor. Bu, ark kaynağı, cep telefonu ekranı montajı, yapıştırma ve lazer kesim gibi hassas alanlarda yeni otomasyon fırsatlarının önünü açıyor. Genel olarak OmniCore, robotların önceki ABB kontrol ünitesine kıyasla yüzde 25'e kadar daha hızlı çalışmasına ve yüzde 20'ye kadar daha az enerji tüketmesine olanak tanıyor.

OmniCore, akla gelebilecek hemen hemen her türlü uygulamayı oluşturmak için geniş bir fonksiyon yelpazesi sunan, ölçeklenebilir, modüler bir kontrol mimarisi üzerine inşa edilmiş; bu da onu biyoteknoloji ile inşaat gibi mevcut ve yeni segmentlerde otomasyonu benimseyen işletmeler için uygun hale getiriyor. 1.000'den fazla donanım ve yazılım özelliği sayesinde müşteriler operasyonları kolayca tasarlayabilir, çalıştırabilir, bakımını yapabilir ve optimize edebilir. Bu, ABB'nin Absolute Accuracy ve PickMaster® Twin gibi yazılım özelliklerinin yanı sıra harici eksen ve görüntü işleme sistemlerinden fieldbus'lara kadar uzanan donanım seçenekleriyle sağlanıyor.


ABB YENI NESIL ROBOTIK KONTROL PLATFORMU OMNICORE'U PIYASAYA SÜRDÜ

Omnicore, Haziran 2026'da kullanımdan kaldırılacak olan ABB Robotik IRC5 kontrol ünitesinin yerini alıyor. ABB, robotun kalan ömrü boyunca IRC5 kullanan müşterilerini yedek parça ve servis hizmetleri ile desteklemeye devam edecek.

www.abb.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers