www.endustriweb.com
CUMMINS News

CUMMİNS MARİNE, YENİ QSK38 FAZ V İLE AVRUPA İÇ SU YOLLARI IÇİN YELPAZESİNİ GENİŞLETİYOR

Faz V sertifikalı QSK38 tahrik motoru, benzersiz torkla 1800 rpm'de 1400 hp (1044 kW) güç sağlar.

  www.cummins.com
CUMMİNS MARİNE, YENİ QSK38 FAZ V İLE AVRUPA İÇ SU YOLLARI IÇİN YELPAZESİNİ GENİŞLETİYOR

Cummins Avrupa iç su yollarında çalışan gemiler için yeni QSK38 Faz V güç çözümünü piyasaya sunuyor.

Cummins Deniz Avrupa Direktörü Cédric Merveillaud şunları açıklıyor: "QSK38 Faz V, Cummins tarafından B4.5 ve X15 ürünlerimizi tamamlayacak şekilde özel olarak tasarlanmış iç su yolu pazarındaki yeni nesil motor için en yeni ilavemizdir. QSK38, birçok zorlu uygulama için kurulmuş ve şimdi tamamen AB sertifikalı, kanıtlanmış bir Cummins motorudur. Bu kurum içi geliştirilen çözüm, kompakt ve entegre edilmesi kolay bir son işlem paketi ile birlikte gelir. Bu yeni paket, en son emisyon standartlarına uyarken operatörlere optimum performans, kanıtlanmış güvenilirlik ve yakıt verimliliği sunar."

İç Su Yolları için Cummins QSK38 Faz V, kurulum kolaylığının yanı sıra, bu çözümü hem yeni kurulumlar hem de yeniden güçlendirmeler için ideal hale getirerek birden fazla son işlem konfigürasyonu sunar. Müşterilerimiz, Avrupa'daki yetenekli Ticari Deniz bayi ağımız aracılığıyla Cummins garantisi ve Satış Sonrası kapsamındaki tamamen entegre bir paketten yararlanacaktır.

Cummins QSK38, en zorlu uygulamalarda çalışacak şekilde tasarlanmış hem tahrik hem de yardımcı deniz uygulamalarında kanıtlanmış bir motordur. QSK38, yakıt tasarrufu, tork ve performansta üstünlük sağlar ve kanıtlanmış yüksek basınçlı Modüler Demiryolu Sistemi (MCRS) ile egzoz emisyonlarını minimumda tutarken tasarruf potansiyeli sunar.

Faz V, Avrupa'daki en katı emisyon düzenlemelerinden biridir. Nitrojen Oksitler (NOx) emisyonları, Partikül Madde (PM) ve Parçacık Numarası (PN), Seçici Katalitik İndüksiyon (SCR) ve Dizel Partikül Filtresi (DPF) son işlem sistemlerinin kullanılmasını gerektiren çok düşük seviyelerde ayarlanır. Son işlem sistemi, tekne motor odalarına kolayca sığacak ve kolay bakım operasyonları ve servis erişimi sağlayacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır.

Cédric Merveillaud, "Deniz pazarındaki uzmanlığımızla bir araya gelen Cummins motor teknolojisi, deniz müşterilerimizin benzersiz ihtiyaçlarını karşılayan iç su yolu taşımacılığı için birinci sınıf bir çözüm sunmamızı sağlar." diye ekledi.

www.cummins.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers