www.endustriweb.com
Kioxia News

KIOXIA ve Xinnor, Kurumsal ve Veri Merkezi Uygulamaları için Yüksek Performanslı PCIe 5.0 NVMe SSD RAID Çözümü Sağlamak İçin İşbirliği Yapıyor

KIOXIA Europe GmbH, aynı donanım konfigürasyonuna sahip yazılımsal RAID çözümlerine kıyasla PostgreSQL çalıştıran bozuk veri modunda 25 kata kadar daha yüksek performans gösteren KIOXIA PCIe 5.0 NVMe SSD'leri Xinnor, Ltd'ye tanıttı.

KIOXIA ve Xinnor, Kurumsal ve Veri Merkezi Uygulamaları için Yüksek Performanslı PCIe 5.0 NVMe SSD RAID Çözümü Sağlamak İçin İşbirliği Yapıyor

Bu çözüm, 4 Haziran - 7 Haziran tarihleri ​​arasında düzenlenecek olan COMPUTEX TAIPEI'deki KIOXIA standında sunulacak. PostgreSQL (pgvector uzantılı) ve vektör veritabanları, üretken yapay zeka ve RAG (Geri Alma Artırılmış Nesil) sistemleri için eskisinden daha önemli hâle geliyor ve bu sonuçlar, üretken bir yapay zeka ve RAG uygulaması için Xinnor'un xiRAID Opus ve KIOXIA PCIe 5.0 NVMe SSD çözümünü kullanan performans kazanımlarını gösteriyor.

PCIe 5.0 arabirimine ve buna karşılık gelen yüksek hızlı SSD'lere sahip yeni sunucular, üretken yapay zeka gibi yüksek performanslı uygulamalar için talep görüyor ve bu talebi desteklemek için PCIe 5.0 uyumlu SSD'lerin önemi artıyor. KIOXIA ve Xinnor yüksek performanslı yazılım RAID çözümü, şirket içi kurumsal veri merkezlerinde yapay zeka, Makine Öğrenimi (ML) ve veri analizi uygulamaları için PCIe 5.0 SSD'lerin performansını en üst düzeye çıkarıyor. KIOXIA CM7 Serisi SSD'ler, her iki tarafça gerçekleştirilen uyumluluk testini başarıyla tamamladı.

Yeni nesil veri merkezi altyapılarının genel başarısı, var olan ve gelecekteki ürün ve teknolojilerin birlikte sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlamak için ekosistem iş birliğine ve birlikte çalışabilirlik çabalarına bağlı. Kurumsal ve veri merkezi SSD'lerinde lider olan KIOXIA, bir sonraki uygulama ve hizmet dalgasını güçlendiren yenilikçi flash çözümleriyle sektörü ileriye taşımaya kararlı. KIOXIA, PCIe 5.0 ekosistemini desteklemeye ve yüksek performanslı PCIe 5.0 NVMe SSD'lerin değerini en üst düzeye çıkarmaya devam edecek.

KIOXIA Enterprise SSD serisi hakkında daha fazla bilgi için lütfen ürün sayfasını ziyaret edin.

www.kioxia.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers