www.endustriweb.com
Schneider Electric News

SCHNEIDER ELECTRIC VE CAPGEMINI, ENERJININ YENI NESIL YÖNETIMI IÇIN ‘ENERGY COMMAND CENTER’I GELIŞTIRDI

Schneider Electric, küresel bir iş ve teknoloji dönüşümü uzmanı olan Capgemini iş birliğinde, yeni nesil bir enerji yönetimi platformunu sektöre sundu.

  www.se.com
SCHNEIDER ELECTRIC VE CAPGEMINI, ENERJININ YENI NESIL YÖNETIMI IÇIN ‘ENERGY COMMAND CENTER’I GELIŞTIRDI

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümüne liderlik eden Schneider Electric, iş ve teknoloji dönüşüm hizmetlerinde küresel bir lider olan Capgemini ile enerji optimizasyonu alanında yeni bir iş birliğine imza attı. Bu iş birliği kapsamında, Capgemini tarafından geliştirilen ve Schneider Electric tarafından desteklenen “Energy Command Center” adlı platform ile kurumların tesis yönetimi ve enerji verimliliğine yönelik çalışmalarının daha akıllı ve çevreci bir boyuta taşınması hedefleniyor.

Energy Command Center platformu, enerji yönetimini sadeleştirmek ve enerji tüketimini optimize etmek için benzersiz uçtan uca dijital çözümler ve en son teknolojileri bir araya getiriyor. Tüm bina varlıklarını izlemek, kontrol etmek ve optimize etmek için entegre ve merkezi bir platform olan Energy Command Center, gelişmiş yapay zeka (AI), makine öğrenimi, algoritmalar ve Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojilerinden yararlanıyor. Böylece Energy Command Center, enerji yoğunluğu, kritik varlıklar ve operasyonların durumu, yenilenebilir enerji üretimi ve enerji varlıklarının genel performansı gibi pek çok kriterde ölçüm ve öngörüler sağlıyor.

Geliştirilen yeni platform, Schneider Electric’in öncü bağlantılı ürünleri, Edge kontrol uygulamaları ve danışmanlık hizmetleri ile destekleniyor. Böylece fabrikalar, ofisler veya diğer altyapılar gibi birçok varlık arasında enerji tedarikini verimli bir şekilde yönetmek mümkün oluyor ve operasyonlar genelinde enerji tüketimi minimize ediliyor. Capgemini ise veri entegrasyonu ve işleme, yapay zeka ve makine öğrenimi alanındaki deneyimi ve ürün ve yazılımların merkezi bir karar verme platformuna entegrasyonu alanındaki uzmanlığını Energy Command Center çözümünde buluşturuyor. Böylece gerçek zamanlı enerji tüketimi ve karbon emisyonu verilerini modüler ve birlikte çalışabilir bina yönetim yazılım ve sistemleri ile birleştiren Energy Command Center, enerji tüketimini ve harcamalarını azaltarak kurumsal hedeflere ulaşılmasına ve net sıfır yolculuğunu hızlandırmaya yardımcı oluyor.

www.se.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers