www.endustriweb.com
CUMMINS News

CUMMINS: OPTİMİZE EDİLMİŞ DİYAGNOSTİKLER

Cummins Inc., filo servis ve bakım etkinliklerinin verimliliğini artırmanın yollarını sürekli olarak arar.

  www.cummins.com
CUMMINS: OPTİMİZE EDİLMİŞ DİYAGNOSTİKLER

Onarımları beklerken harcanan zamanın, bir müşterinin işini zamanında tamamlayabilmesini engelleyebileceğini biliyoruz. Daha uzun kesinti süreleri, gecikmelerin etkisinin tüm filoya yayılmasını tetikleyebilir.

CUMMİNS'İN OPTİMİZE EDİLMİŞ DİYAGNOSTİKLERİ NEDİR?
Guidanz®, QuickServe® Online ve INSITE™ gibi Cummins'in servis araçları, müşterilere Optimize Edilmiş Diyagnostiklere erişim sağlar. Optimize Edilmiş Diyagnostikler, motor diyagnostiklerinin temel nedenini belirlemek için adım sayısını iyileştirir ve azaltır.


Geleneksel olarak bir araç bir servis yerine getirildiğinde teknisyenler sorunu bir sorun giderme ağacıyla teşhis eder. Motor arızalarının hepsinin, onarım uygulamalarını tanımlayan ve onarımı tamamlamak için gerekli adımları içeren ilişkili bir sorun giderme ağacı vardır.

Bu yöntem inanılmaz derecede değerli olsa da, Cummins her zaman bakım deneyimini iyileştirmek ve müşteri çalışma süresini artırmak istiyor. Optimize Edilmiş Diyagnostikler aracılığıyla, onarım olayının verimliliğini ve etkinliğini artırmak için bir sorunu çözme adımları yeniden sıralanır.

OPTİMİZE EDİLMİŞ DİYAGNOSTİKLER NASIL ÇALIŞIR?
Optimize Edilmiş Diyagnostik teknolojisi bir onarım olayının verimliliğini ve etkinliğini nasıl artırabilir? Cevap: otomasyon, veri ve süreç yeniden birleştirme.

Cummins, hata kodları için sorun giderme adımlarını optimize etmek, sorun giderme adımlarını dinamik olarak yeniden sipariş etmek ve teknisyenleri ilk önce en olası temel nedene getirmek için hem genel hem de tescilli verileri kullanır. Servis sağlayıcıları, efsanevi hizmet sunmak için Guidanz Diyagnostik Araç Seti aracılığıyla bu gelişmiş teknolojiden yararlanmaktadır.

OPTİMİZE EDİLMİŞ DİYAGNOSTİKLERİN TEMEL ÖĞELERİ: HIZLI ONARIM VE TAHMİNE DAYALI SERVİS İSTATİSTİKLERİ
Müşterilerin ve teknisyenlerin de yararlanabileceği Optimize Edilmiş Diyagnostiklerin bir öğesi, Hızlı Yol Onarımı (FTR) özelliğidir.

Optimize Edilmiş Diyagnostikler, arıza kodu için sorun giderme adımlarını yeniden sıralamak için otomasyon ve süreç yeniden düzenlemeyi kullanırken, Hızlı Onarım özelliği, belirli adımları tamamen ortadan kaldırarak sorun giderme ağacını daha da optimize eder. Doğrudan bir bileşen değişimine geçerek değerli zamandan tasarruf eder ve onarımın karmaşıklığını azaltırız.

Öte yandan, Predictive Insights, müşterilerin onarım planlarını varlık düzeyindeki verilere göre optimize etmek için kullanabileceği bir unsurdur. Müşterilere, planlı bir olay olarak proaktif bir müdahale sağlayan temel içgörülere erişim sağlar.

Cummins Servis araçları, Cummins Acumen cihazı ve belirli Orijinal Ekipman Üreticileri (OEM) cihazları tarafından toplanan tescilli verileri kullanan Predictive Insights, belirli bileşenler için olası arızaları tahmin ederek müşteriye ne zaman değiştirilmesi konusunda varlık temelli bir öneride bulunur. Bu bilgiyle müşteriler, bir sorunun artmasını önlemek, verimliliği artırmak ve kesinti süresini azaltmak için proaktif olarak bakım planlayabilir.

OPTİMİZE EDİLMİŞ DİYAGNOSTİKLERİN AVANTAJLARI
Optimize Edilmiş Diyagnostikler, FTR ve Tahmine Dayalı Servis İçgörüleri, müşterilere ve teknisyenlere birçok avantaj sunar.

Müşteriler, daha hızlı onarımlar ve araç ömrünü uzatmaya yardımcı olabilecek proaktif bakım nedeniyle daha az araç arıza süresi, daha fazla üretkenlik ve tutarlı gelirlerin tadını çıkarabilir.

Cummins sertifikalı servis sağlayıcıları, servis verimliliğini artırmak, daha fazla işi ele almak ve daha iyi memnuniyet yoluyla müşteri sadakati geliştirmek için Guidanz aracılığıyla bu diyagnostik araçlarından yararlanabilir. Optimize edilmiş diyagnostikler, sorunların hızlı ve doğru şekilde belirlenmesini sağlayarak teknisyenlerin sorun gidermeye harcadığı zamanı azaltır. Optimize Edilmiş Diyagnostikler, kaynakların daha verimli kullanılmasını sağlar ve acil onarımlara öncelik vererek teknisyen ve servis bölmesi üretkenliğini optimize eder.

CUMMİNS ÜRÜN VE HİZMETLERİ
Cummins'in bağlı çözümler ve optimize edilmiş diyagnostik teknolojileri paketi, filolar, bayiler ve teknisyenler için operasyonel verimliliği artırmanın ön saflarında yer almaktadır. Guidanz Diyagnostik Araç Seti ve Servis Etkinliği Yönetimi, bu paketin sağlam bileşenleridir. Entegre bir servis çözümü olarak, gerçek zamanlı diyagnostikten bakım planlamasına kadar her şeyi kolaylaştırarak araçların mümkün olan en kısa sürede çalışmaya geri dönmesini sağlar. Araç bakımına ilişkin bu kapsamlı yaklaşım, günümüzün zorlu taşımacılık sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

Guidanz Diyagnostik Araç Seti ve Servis Etkinliği Yönetimi, bu paketin sağlam bileşenleridir. Entegre bir serciving çözümü olarak Guidanz Diyagnostik Araç Seti ve Servis Etkinliği Yönetimi bu paketin sağlam bileşenleridir. Entegre bir serciving çözümü olarak.

www.cummins.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers