www.endustriweb.com
BRADY

Panolar Kilitleme/Etiketleme uyumluluğunu optimize eder

Düzgün uygulandığında, Kilitleme/Etiketleme makine enerji besleme noktalarını yalıtarak makine müdahaleleri sırasında kazaları azaltır. Kilitleme/Etiketleme Panoları, prosedürleri ve devam eden çalışma izinlerini, bakım projelerini ve enerji yalıtımlarını göstermek için kilitleme cihazlarını ve asma kilitleri kolayca dağıtmanıza yardımcı olabilir.

Panolar Kilitleme/Etiketleme uyumluluğunu optimize eder
Yalın Kilitleme/Etiketleme
Özel Kilitleme/Etiketleme Panoları, iş yerinde doğru araçları aramak için gereken zamanı önemli ölçüde azaltır. Bir araç kullanılmadığında bile panolar aracın genelde nerede saklandığını gösteren renkli bir araç panosunu görüntüler. Araçlar için net, görsel olarak dikkat çekici depolama panosu olan Brady'nin özel panoları, Kilitleme/Etiketlemenin yalın üretim ilkelerine uygun bir şekilde daha etkili kullanılmasını sağlayabilir. Kilitleme/Etiketleme cihazlarını, asma kilitleri ve belgeleri görüntüleyerek çalışanlar tarafından net bir şekilde görülmelerini ve kolayca seçilmelerini ve de çalışma izinlerini, bakım projelerini veya Kilitleme/Etiketleme yalıtımlarını göstermelerini sağlayın.

Sorunsuz özelleştirme
Çoğu panonun veya bunlarla çalışmanın zorluğu çok sorun çıkarmalarıdır. Ancak Brady'nin panosu, özel üretilir ve kullanıcıların önceden ihtiyacı olanı sipariş etmesini sağlar. Tesiste matkap ile ek delik açılmasına veya araçlar için pano kesilmesine gerek yoktur. Panoya kaç kilitleme cihazının ve kaç belge tutucusunun yerleştirileceğini, yazım alanının ne kadar büyük olacağını ve hangi malzemelerin kullanılacağını iletmek için Brady'ye başvurun. Brady onay için özel bir pano konsepti gönderir.

Kazaları azaltın
Özel Kilitleme/Etiketleme Panoları, makine müdahalelerinde kazaları azaltmayı amaçlayan Kilitleme/etiketleme programının etkinliğini artırır. Devam eden yalıtımlar, kilitleme cihazları ve asma kilitler görünür ve kullanılabilir olduğunda, çalışanlar kilitleme prosedürlerini takip edebilir ve iş yerinde kazaları önleyebilir.

Kilitleme/Etiketleme kullanımının optimize edilmesi, makine müdahaleleri sırasında iş yeri kazalarını azaltarak güvenliği ve verimliliği artırır. Kilitleme/Etiketleme Panosu ürün sayfası için This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresinden Brady ile iletişim kurun.
Panolar Kilitleme/Etiketleme uyumluluğunu optimize eder

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers