www.endustriweb.com
wenglor News

PASLANMAZ ÇELIK GÖVDEDE U18T ULTRASONIK SENSÖRLER

wenglor sensoric group, U18T ultrasonik sensörler ile paslanmaz çelik gövdede, yüksek stabilitesi ve güvenilirliği ile öne çıkan M18 tasarımında bir seri sunuyor.

  www.wenglor.com
PASLANMAZ ÇELIK GÖVDEDE U18T ULTRASONIK SENSÖRLER

U18T serisi parlak, şeffaf ve koyu objelerin algılanması için optimaldir ve yansıtıcı yüzeyleri bile güvenli bir şekilde algılayabilir. Ultrasonik sensörler, mevcut IO-Link arabirimi ile 2.400 mm'ye varan menzildeki çeşitli sistemlere esnek entegrasyon için uygundur.

U18T serisi, anahtarlamalı ve analog çıkışlı varyantlar olarak mevcuttur. Çalışma aralığı refleks modunda 1.200 mm'ye kadar, bariyer modunda 2.400 mm'ye kadardır. U18T ultrasonik teknolojisi, farklı uygulama durumlarına tam uyum sağlamak için çeşitli çalışma modları içerir: Otomatik senkronizasyon modu, objelerin gecikmesiz olarak algılanması için optimum şekilde tasarlanmıştır. Böylece bu modda en fazla 32 sensör paralel olarak çalıştırılabilir. Multipleks çalışma modu, büyük yüzeylerin seviye denetimi için idealdir ve birbirini etkilemeden en fazla 16 sensörün birlikte çalıştırılabilmesini sağlar.

Paslanmaz çelik gövde yüksek stabilite sağlar ve IP67 koruma sınıfı sayesinde çevresel etkilere karşı dayanıklıdır. Entegre IO-Link arabirimi, parametrelendirme ve konfigürasyonda esneklik sağlar. Teach tuşu ve ücretsiz olarak temin edilebilen wenglor yazılımı wTeach2 sayesinde U18T sensörleri hızlı ve rahat bir şekilde ayarlanabilir, böylece hızlı ve güvenilir bir şekilde kullanıma hazır olurlar.

Ürün özelliklerine genel bakış:
  • Sağlam paslanmaz çelik gövdede M18 tasarım
  • 2.400 mm'ye varan çalışma aralığına sahip cisimden yansımalı sensör ve bariyer modu
  • Senkron ve multipleks çalışma modu
  • Çevresel etkilere karşı dayanıklılık için IP67 koruma sınıfı
  • Anahtarlama eşiğinin kolay tanıtılması için Teach tuşu
  • Parametrelendirme ve konfigürasyon esnekliği için IO-Link 1.1

www.wenglor.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers