www.endustriweb.com
BRADY

Ağır şartlara uygun tanımlama çözümü

MetalPhoto® Anodize Alüminyum çok sağlam ve dayanıklı bir tanımlama çözümüdür. Yüksek performanslı malzeme, zorlu koşullarda görünümünü ve işlevini 30 yıldan uzun süre korur ve bu nedenle varlık izleme için idealdir.

Ağır şartlara uygun tanımlama çözümü
Son derece dayanıklıdır
MetalPhoto® anodize alüminyum tanımlama çözümleri zorlu koşullarda güvenilir varlık tanımlama sağlar. Bu son derece dayanıklı özel etiketler, anodik katmanın içinde bulunan metalik parçalardan üretilmiştir. Alüminyum tabanla birleştirildiğinde, aşınma, kimyasal maddeler, çözücüler, UV’ye maruz kalma ve 343°C’ye varan sıcaklıklar için olağanüstü dayanıklılık sağlarlar. MetalPhoto® dış mekanlarda 30 yıldan uzun süre dayanak şekilde tasarlanmıştır ve bu dayanıklılığı yüksek çözünürlüklü, yüksek kontrastlı grafiklerle birleştirdiği için varlık izlemeye yönelik önde gelen çözümdür.

Son derece özelleştirilebilir
MetalPhoto®, gümüş üzerine siyah renkte olan son derece özelleştirilebilir tanımlama çözümüdür. Sağlam malzeme, metin ve sayılardan barkodlara, 2D kodlara veya şirket logolarına kadar her şeyi görüntüleyebilir. Etiketler veya yapışkan etiketler olarak kullanılabilen MetalPhoto, çok çeşitli boyutlarda ve kalınlıklarda sunulur.

En popüler uygulamalar
MetalPhoto Anodize Alüminyum tanımlama çözümleri, genellikle ürünler ve ekipmanlar zorlu koşullarla karşılaştığında kullanılır. Havacılık ve uzay, savunma, toplu taşıma sektörleri ve kimyasal, petrol ve gaz tesisleri, MetalPhoto’yu alet panellerini, bakım şemalarını, ekipmanları ve eşyaları UID barkod etiketleri, isim plakaları veya barkodlarla güvenli bir şekilde tanımlamak için kullanabilir.

MetalPhoto Anodize Alüminyum tanımlama malzemesi, birçok ticari, idari ve askeri standartları ve spesifikasyonları karşılar ve varlıkları zorlu koşullarda tanımlı halde tutmak için tasarlanmıştır. Bir örnek veya ürün sayfası için This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresinden Brady ile iletişim kurun.
Ağır şartlara uygun tanımlama çözümü
Ağır şartlara uygun tanımlama çözümü

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers