www.endustriweb.com
Parker News

Parker, zorlu endüstriyel uygulamalar için DFplus® 4. Nesil oransal vanaları piyasaya sürüyor

Hareket ve kontrol teknolojilerinde dünya lideri olan Parker Hannifin, yeni nesil DFplus® oransal vanaları piyasaya sürüyor.

Parker, zorlu endüstriyel uygulamalar için DFplus® 4. Nesil oransal vanaları piyasaya sürüyor

Vana elektroniği temelden revize edilerek vanayla iletişim ve zorlu endüstriyel uygulamalara yönelik bağlantılar için yeni olanaklar sağlanmıştır. Önceki nesil DFplus vanaların kanıtlanmış performansının temelini oluşturan patentli ses bobini aktüatörüne (VCD) sahip mekanik parça neredeyse hiç değişmeden kalmıştır.

4. Nesil vanalardaki yeni çift çekirdekli işlemci, vanaların maksimum performans düzeyinde çalışmasını ve aynı anda PLC ile iletişim kurmasını sağlar. İletişim için vananın IO-Link bağlantısının kullanılmasıyla birlikte analog komut sinyalinin tutulması benzersizdir.

Parker'ın Industrial Systems Division Europe, Proportional Valves bölümünde Product Manager olan Frank Henschke “4. Neslin gelişmiş özellikleri, DFplus vanalarımızı yalnızca dinamikler ve debi açısından değil, pek çok yönden pazar lideri hâline getirecektir. Bu özellikler, artık yüksek yatırımlar yapmadan ve makine kontrol stratejisini değiştirmeden de Endüstri 4.0'a girmenin en kolay yolunu sunuyor”, diyor.

Katma değer sağlayan daha birçok yenilik var. Bu yeni özelliklerden biri de vanada aktif olarak güç olmadığında bile kullanıcıların sahada veya servis konumlarında tüm durum bilgilerini almasına olanak tanıyan entegre bir yakın alan iletişimi (NFC) yongasıdır. Elektronik kutunun üst kısmındaki 360° LED, temel durum verilerinin uygulamada farklı renklerde veya yanıp sönen frekanslarda hemen görünmesini sağlar. Parker'ın ProPxD parametre belirleme yazılımı, iyileştirilmiş osiloskop işleviyle birlikte temelden revize edilerek uygulamaya özel parametrelerin hızlı ve kolay bir şekilde ayarlanmasına olanak tanır.

Yeni elektronik bileşenler, DFplus® vanalarının mekanik özellikleriyle mükemmel şekilde tamamlanmaktadır. En yüksek çözünürlüklü entegre doğrusal değişken deplasmanlı transformatöre (LVDT) sahip benzersiz VCD, güçlü aktif geri dönüş yaylarına gerek olmadan yüksek kuvvette tahrik sağlayarak gerçek servo vana performansı sunar. 60 g ivmeye kadar titreşim testleri ve 10 milyar dayanıklılık test döngüsü ile kanıtlanmış olan yüksek sağlamlık sayesinde, vanalar, çok sayıda zorlu uygulama için uygunluğunu şimdiden göstermiştir.

Parker ideal şekilde, DFplus 4. Nesil inovasyonlarıyla, endüstriyel hidrolik alanında geleceğin, özellikle de proseslerin giderek daha fazla dijitalleşmesiyle karşı karşıya kalacak olan mühendislerle çalışmaktadır. Vanalar, mevcut uygulamalarda DFplus 3. Nesil vanaların bire bir değiştirilmesi için de uygundur.

Bu ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek için şu adresi ziyaret edin

www.parker.com
 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers