www.endustriweb.com
Schneider Electric News

TÜRK TELEKOM VE SCHNEIDER ELECTRIC’DEN ENDÜSTRIYEL OTOMASYON ANLAŞMASI

Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük eden Türk Telekom, sürdürülebilir bir gelecek için çevresel ve sosyal alanlarda öncü adımlar atıyor.

TÜRK TELEKOM VE SCHNEIDER ELECTRIC’DEN ENDÜSTRIYEL OTOMASYON ANLAŞMASI

Türk Telekom ve Schneider Electric bu kapsamda, telekomünikasyon ve endüstriyel otomasyon sektörlerinde dünyadaki nadir iş ortaklıkları arasında yer alacak önemli bir anlaşmaya imza attı. Yapılan iş birliği ile kurumsal müşterilerine uçtan uca çözüm sağlamayı amaçlayan Türk Telekom, Endüstriyel Otomasyon, Enerji Yönetimi, Dijital Dönüşüm dikeylerinde Schneider Electric ile iş ortaklığı yapacak.

Türk Telekom telekomünikasyon sektöründeki liderliği ve tecrübesiyle, 5G ve ötesi haberleşme alt yapıları için yürütmekte olduğu çalışmalarını, endüstrilerin sektörel ihtiyaçlarını tek merkezden karşılayacak şekilde genişletecek. Kestirimci Bakım, Dijital İkiz, Robotik Sistemler, Üretim Yönetim Sistemleri, Bina Yönetimi Çözümleri, Enerji Kaynakları Yönetimi Çözümleri gibi pek çok farklı dikeyde endüstriyel otomasyon çözümlerini, 5G tabanlı mobil özel şebeke teknolojileri uçtan uca sunacak.

Sürdürülebilir dijital dönüşüm hedefinde ortak yaklaşım
Türk Telekom, çevreci teknoloji yatırımları ve projeleri ile sürdürülebilir dijital dönüşümü amaçlarken Schneider Electric ile Enerji ve Sürdürülebilirlik alanını da kapsayan stratejik iş ortaklığına imza attı. Çevre, su ve iklim değişikliği alanlarında çalışmalarıyla sektöre katkı sunan Schneider Electric, Türkiye’nin sürdürülebilirlik ve dijital dönüşüm eylem planlarına katkı sunacak geliştirmelerini Türk Telekom ile birlikte yapacak.

www.se.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers