www.endustriweb.com
Schneider Electric News

AVEVA DAY’DE ENDÜSTRININ GELECEĞINI ŞEKILLENDIREN SÜRDÜRÜLEBILIR ÇÖZÜMLER PAYLAŞILDI

7 Şubat'ta, İstanbul'da gerçekleşen etkinlik, endüstri liderleri ve uzmanlara AVEVA’nın endüstriyel dönüşüm ve sürdürülebilirlik vizyonunu keşfetme fırsatı sundu.

AVEVA DAY’DE ENDÜSTRININ GELECEĞINI ŞEKILLENDIREN SÜRDÜRÜLEBILIR ÇÖZÜMLER PAYLAŞILDI

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümüne liderlik eden Schneider Electric ve AVEVA, sürdürülebilir bir gelecek için yenilikçi çözümler ve içgörüler sunmayı amaçladığı AVEVA Day’de uzmanlarla bir araya geldi.

AVEVA Day, Dönüşümün Yenilikçi Yollarını Görünür Kılıyor
AVEVA Day etkinliğinde uzmanlar, enerji, dijital dönüşüm ve sürdürülebilir uygulamaların geleceğine dair bilgi ve deneyim paylaşımında bulundu. AVEVA’nın Schneider Electric ile ortak geliştirdiği ve endüstriyel, veri merkezi ve altyapı varlıklarından maksimum değer elde etmeyi sağlayan çözümlerine de dikkat çekildi. AVEVA ve Schneider Electric tarafından sunulan entegre dijital dönüşüm çözümleri, dünya genelinde kuruluşların kârlılığını artırmayı, riskleri en aza indirmeyi ve sürdürülebilirliği artırmayı amaçlıyor.

Bu kapsamda etkinlikte AVEVA’nın enerjinin geleceğine dair bakış açısı ve bu doğrultuda geliştirdiği portföyü paylaşıldı. Tasarım ve mühendislikten operasyon ve işletmeye uçtan uca dijital ikiz teknolojileri hakkında bilgiler sunuldu, gelişmiş proje teslimi ve yüksek operasyonel performans için veri ve bilgi kazanımının hızlandırılmasına odaklanıldı. Endüstriyel verinin değerini ortaya koyan örneklerle gelişmiş analitik için gerçek zamanlı veri toplama ve zenginleştirmenin önemi konuşuldu. Gerçek zamanlı varlık izleme ve öngörücü bakımın ise yaşam döngüsünün optimizasyonu ile sürdürülebilir varlık performansı açısında kritik önem taşıdığı vurgulandı. Dijital ikiz teknolojileri aracılığıyla ayrıca enerji tüketimi, sera gazı emisyonları ve sürdürülebilirlik metrikleri hakkında içgörüleri geliştirmek için veri kaynaklarının entegrasyonu üzerine konuşuldu.

AVEVA Day’de katılımcılar ayrıca, iş birliğini, inovasyonu ve veri paylaşımını teşvik eden, bağımsız ve bulut tabanlı bir platform olan AVEVA’nın endüstriyel yazılımı için yeni vizyonunu keşfetme fırsatı buldular. Endüstriyel metaverse’in temeli olarak tanımlanan AVEVA’nın dijital ikizi, varlık tasarımından optimizasyona dek geniş bir perspektifte dönüştürücü yeteneklerini sergiledi.

www.se.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers