www.endustriweb.com
ARC INFORMATIQUE

PcVue, B-AWS için listelenen BTL

PcVue, PcVue Çözümleri portföyündeki SCADA, açık standartların onaylanmış uygulamaları aracılığıyla işbirlikteliği ve açık sistemler sunmaya devam ediyor. Halihazırda kendi IEC 61850 sürücüsü ve BACnet Operatör İş İstasyonu profili (B-OWS) için listelenen BTL açısından DNV-GL (önceden Kema) tarafından onaylanmış olan PcVue, BACnet Test Laboratuvarı tarafından uyumlu bir BACnet Gelişmiş İş İstasyonu (B-AWS) olarak kabul edilmiştir.

PcVue, B-AWS için listelenen BTL
B-AWS, operatörün ortak bir iş istasyonu vasıtasıyla birden fazla tedarikçi sistemlerine erişmesine olanak sağlamaktadır. BACnet Gelişmiş İş İstasyonu, cihaz konfigürasyonunun modifikasyonu dahil olmak üzere bir BACnet sistemini devreye alma ve çalıştırmak için kullanılabilir. Veri Paylaşımı, Alarm ve Olay bildirimi, Eğilimleri, Olay günlüğü ve Planlama dahil olmak üzere tüm birlikte çalışabilirlik alanları kapsam dahilindedir.

BTL listeleme, bir ürünün BACnet standardına uyumunu doğrular, bir projeye teklif verecek kadar nitelikli olması için birçok spesifikasyonda talep edilen gerekli bir ölçüttür. Bu durum, varlık sahipleri ve tesis yöneticilerinin, mevcut ve gelecekteki ihtiyaçlarını karşılayan çok yönlü bir açık platforma yatırım yapmalarını sağlar.

Şubeleri ile birlikte, PcVue uzun yıllardır BACnet topluluğu içinde yer almaktadır, BIG-CA, BIG-EU ve BACnet Uluslararası derneklerinin bir koludur.

Resmi BTL Ürün listesine buradan ulaşabilirsiniz.
PcVue, B-AWS için listelenen BTL

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers