www.endustriweb.com
Parker News

Parker, Hyvolution 2024 Fuarı'nda hidrojen saflaştırma çözümlerini sergileyecek

Hareket ve kontrol teknolojilerinde dünya lideri Parker Hannifin, hidrojenin tüm değer zinciri için geniş çözüm yelpazesini sergilemek üzere Paris'te bulunan Porte de Versailles'da düzenlenen Hyvolution 2024 Fuarı'nda yer alacak.

Parker, Hyvolution 2024 Fuarı'nda hidrojen saflaştırma çözümlerini sergileyecek

Parker uzmanları, Avrupa'daki hidrojen aktörleri için önemli bir etkinlik olan fuarda, en yeni ürünlerin, optimum hidrojen kalitesini ve sızıntısız bağlantıları nasıl sağladığını gösterecek. Parker tanıtımları, 30 Ocak ve 1 Şubat'ta Salon 4, Stant P34'te gerçekleşecek.

Dünya çapında 1.000'den fazla pazarda 50 yılı aşkın süredir hidrojen uygulamaları üzerinde çalışan Parker'ın H2ye özgü ve H2 uyumlu ürünleri; hidrojenin üretimi, taşınması, depolanması, dağıtımı ve kullanımı ile bağlantılı çok sayıda karmaşık ihtiyacın karşılanmasında müşterilere yardımcı olma konusunda hayati bir rol oynamaktadır. Bu şekilde Parker, temiz ve yenilenebilir enerjiye daha hızlı geçiş ve daha geniş erişim sağlar.

Parker'ın standında; iyon değiştiriciler, katot hava filtrasyonu ve membran teknolojisi dâhil olmak üzere hidrojen yakıt hücresi teknolojilerindeki en son gelişmelerden bazıları sergilenecek. Şirket uzmanları; ürünleri, hidrojen uygulamalarındaki rollerini ve müşteri hedeflerine nasıl katkıda bulunduklarını açıklamak için orada olacak.

30 Ocak Salı günü 10.30-10.50 saatleri arasında Forum 3'te Parker'ın filtrasyon uygulama mühendisi David Bordier, hidrojen üretim sürecinde suyun saflaştırılması ve yakıt hücreleri için saflık gereksinimleri dâhil olmak üzere hidrojen saflaştırma çözümleri hakkında bir konuşmaya ev sahipliği yapacak.

Daha fazla bilgi için BURAYA tıklayarak Parker'ın etkinlik sayfasını ziyaret edin. Parker'ın hidrojen endüstrisindeki ürünleri hakkında daha fazla bilgi için BURAYA tıklayın.

www.parker.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers