www.endustriweb.com
Kioxia News

KIOXIA, 2TB microSDXC Hafıza Kartını Piyasaya Sürüyor

Bellek çözümlerinde dünya lideri olan KIOXIA Europe GmbH, bugün 2 terabayt (TB) microSDXC bellek kartının seri üretimine başladığını ve bunun akıllı telefon sahipleri, içerik üreticileri ve hareket hâlindeki oyuncular için devrim niteliğinde bir ürün olduğunu duyurdu.

KIOXIA, 2TB microSDXC Hafıza Kartını Piyasaya Sürüyor
Görüntüyü yüksek ve düşük çözünürlükte indirmek için tıklayın: KIE133

Geliştirilmiş performans ve kapasite sayesinde EXCERIA PLUS G2 2 TB microSDXC hafıza kartları, kullanıcıların kaydedebilecekleri ve depolayabilecekleri şeylere daha az sınır koymayı amaçlıyor[1].

KIOXIA, yenilikçi BiCS FLASH™ 3D flash bellek ve şirket içinde tasarlanmış bir denetleyici de dahil olmak üzere tescilli üretim teknolojisinden yararlanarak 2TB microSDXC UHS-I bellek kartını başarıyla üretti. SD Birliğinin SDXC spesifikasyonu on yılı aşkın bir süredir 2 TB'a varan hafıza kartlarını desteklese de KIOXIA, spesifikasyonun maksimum kalınlığı olan 0,8 mm'yi korurken on altı adet 1 terabit 3D flash bellek kalıbını istifleyerek bu zorluğun üstesinden geldi.

100 MB/sn'ye kadar okuma hızı[2] ve 90 MB/sn'ye kadar yazma hızıyla[2] EXCERIA PLUS G2 2 TB microSDXC hafıza kartları, UHS Hız Sınıfı 3 (U3)[3], Uygulama Sınıfı 1 (A1)[4] ve Video Hız Sınıfı 30 (V30)[3] özelliklerini karşılamaktadır. 2 TB kapasite, kullanıcıların 41 saatten fazla video (100 Mbps)kaydetmesini sağlıyor[5], böylece aksiyon kameraları gibi yüksek kapasiteli veri kayıt uygulamaları için oldukça uygun hâle geliyor.

KIOXIA Europe GmbH’nin B2C Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Jamie Stitt, "Bu yeni, geliştirilmiş kartlar birçok akıllı telefon sahibi, içerik üreticisi, araç kamerası ve video blogger’ı ve hareket hâlindeki oyuncular tarafından aranan bir seçenek hâline gelebilir." dedi ve ekledi: “Yeni EXCERIA PLUS G2 2 TB microSDXC kartlar aracılığıyla ekstra performans ve kapasite sunmaktan memnuniyet duyuyoruz.”

EXCERIA PLUS G2 2 TB microSDXC hafıza kartlarının önümüzdeki üç aylık dönemde piyasaya sürülmesi planlanıyor.

[1] Tüm cihazlarda çalışması garanti edilmez. Ürün uyumluluğu için lütfen ana cihazınızın kullanım kılavuzunu kontrol ettiğinizden emin olun.
[2] 1 MB/sn, 1.000.000 bayt/sn olarak hesaplanır. Bu değerler KIOXIA Corporation'da belirli bir test ortamında elde edilen en iyi değerlerdir. KIOXIA Corporation, bireysel cihazlarda okuma veya yazma hızlarını garanti etmez. Okuma ve yazma hızı, kullanılan aygıta ve okunan veya yazılan dosya boyutuna bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Yazma hızı, okuma hızından düşüktür. Eski SD arayüzündeki veri aktarım hızı, UHS-I arayüzündeki hızdan daha düşüktür.
[3] Hız sınıfları, SD Birliği tarafından belirtilen test koşulları altındaki sonuçları gösterir.
[4] Uygulama Performans Sınıfı, SD Birliği tarafından belirtilen koşullar altında ölçülen sonuca dayanmaktadır.
[5] Kayıt süresi: Gerçek kayıt süresi, cihazınıza, çözünürlüğe ve sıkıştırma oranına bağlı olarak değişecektir. 1 Mbps = 1.000.000 bps olarak hesaplanır.


www.kioxia.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers