www.endustriweb.com
Walter Tools News

Yeni Walter Tiger·tec® Gold kanal açma kalitesi WSM33G

Walter, metal işlemeye yönelik hassas takımlar konusunda dünyanın önde gelen tedarikçilerinden biridir. Patent bekleyen Tiger·tec® Gold kalitesi WSM33G ile şirket bunu bir kez daha kanıtlıyor.

Yeni Walter Tiger·tec® Gold kanal açma kalitesi WSM33G

WSM33G, özellikle yüksek kanal açma gereksinimleri için geliştirilmiş ilk Walter PVD kalitesidir. Kesme malzemesi, üçüncü nesil TiAlN ve TiSiN'i birleştirerek olağanüstü sertlik ve artırılmış tokluğa sahip çok katmanlı bir tabaka oluşturur. Özel bir ardıl işlem sürtünmeyi azaltır, pürüzsüz bir yüzey sağlar ve böylece talaş boşaltmayı ve proses güvenilirliğini iyileştirir. Altın renkli üst katman aynı zamanda kullanıcı tarafından aşınma belirtisinin anlaşılmasını da kolaylaştırır. Walter, yeni PVD kaplamayı hem pozitif kilitlemeli ve kendinden bağlamalı tek ağızlı SX uçlarda, hem de ikinci bir prizmanın uç yuvasında rijitlik sağladığı iki ağızlı DX18 kesici uçlarında kullanır.

Uçların her iki sistemle de kullanılabilirliği maksimum çok yönlülük anlamına gelir, çünkü 1,0 ile 10 mm arasındaki tüm kanal açma genişlikleri kapsanmaktadır. Tiger·tec® Gold kalitesi WSM33G'nin bir diğer avantajı da zorlu koşullar altında bile uyarlanabilir olmasıdır. Bunun nedeni, üniversal kalitenin tüm uygulamaların yüzde 75'i için kullanılabilmesidir: Kanal açma ve kesme, kanal tornalama ve kopya tornalama veya kanal frezeleme; çelik (ISO P30), paslanmaz çelikler (ISO M30) veya işlenmesi zor malzemeler (ISO S30) için. Üniversal kullanımın yanı sıra çok katmanlı kaplamanın plastik deformasyonuna ve boşluk yüzeyi aşınmasına karşı direnci sayesinde uzun takım ömrü, WSM33G kanal açma uçlarını son derece verimli ve proses açısından güvenli bir seçenek haline getirmektedir.

www.walter-tools.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers