www.endustriweb.com
NTN News

NTN EUROPE, AVRUPALI MÜŞTERILERINE YÖNELIK ÖZEL BIR TAKIM SERISINI PIYASAYA SÜRDÜ

SNR tarafından onaylanan bu 130 CLASS alet serisi, onarımların güvenilir, verimli ve uzun ömürlü onarımlara ulaşmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

NTN EUROPE, AVRUPALI MÜŞTERILERINE YÖNELIK ÖZEL BIR TAKIM SERISINI PIYASAYA SÜRDÜ

Yenileme pazarında, servise geri dönüşlerin %95'i, yetersiz ürün bilgisi, izlenen montaj adımları veya yapılacak iş için uygun olmayan aletlerin kullanımı ile bağlantılı montaj hatalarından kaynaklanmaktadır. NTN Europe, uygun takım tedariği probleminin üstesinden gelmek için CLAS ile güçlerini birleştirdi. CLAS firmasının servis ekipmanları alanındaki 25 yıllık inovasyon geliştirme deneyiminden yararlanılarak, SNR ürünlerine özel olarak uyarlanmış bir takım serisi bu sonbaharda Avrupa genelinde piyasaya sürüldü.

Bu ortaklık çerçevesinde NTN Europe ve CLAS, birlikte SNR'nin çok sayıda araçta mekanik onarım için sunduğu ürünleri kapsayan ve 130 referanstan oluşan yüksek çeşitlilikte bir ürün gamı geliştirdi. Komple takım kitlerinden temel aletlere kadar uzanan ürün yelpazesindeki her bir ürün, SNR uzmanları tarafından titizlikle test edildi ve onaylandı. Bu takımlar, NTN Group'un teknik bilgi birikimi ile CLAS'ın takımlar konusundaki benzersiz uzmanlığını bir araya getirmekte.

Takım ürün yelpazesinin içeriği
  • Şasi alanında 30 referans:
    • Tüm araç jenerasyonlarında teker rulmanları ve süspansiyonlar üzerinde çalışılmasını sağlar,
    • CVJ (aks) değişiminde pazarın ihtiyaçlarının %80'ini karşılar.
  • Güç Aktarımı alanındaki 100 takım referansı motor zamanlama ve aksesuar sistemlerine yöneliktir.
Geniş bir dijital hizmet yelpazesi
Bu takım yelpazesine ek olarak NTN Europe, teknik bilgi eksikliğinden kaynaklanan yüksek iade oranlarını da göz önünde bulundurmaktadır. Üretici firma, ustaların teknik parçalarının sökülmesi ve takılması konusunda doğru teknikleri benimsemelerine yardımcı olmak amacıyla birkaç yıldır geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Firma, müşterilerine aşağıdaki gibi bir takım dijital araçlar sunmaktadır:
  • TechScaN'R : Ürünleri konu alan videolar, üretici verileri ve montaj talimatları gibi teknik bilgilere erişmeye yönelik bir uygulama
  • Başarılı montaj için "ipuçlarını ve püf noktalarını" listeleyen Tech'Info veri sayfaları
  • SNR ve NTN ürünleri hakkında teknik eğitimler, yeniliklerle ilgili videolar, etkinlikler ve pazarda öne çıkan gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayan bir YouTube kanalı.

www.ntn-snr.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers