www.endustriweb.com
BRADY

Daha hızlı otomatik kablo tanımlama

Brady’nin Wraptor™ Kablo Tanımlama Yazıcısı Aplikatörü artık daha da fazla otomasyon fırsatı sunuyor. Yeni sistem yazılımı güncellemesi, Schleuniger Cut & Strip Makinelerinin daha hızlı kablo hazırlama ve kullanma için Wraptor ile entegrasyonuna olanak tanır. Bu, operatörler için daha hızlı iş akışları sağlayacaktır.

Daha hızlı otomatik kablo tanımlama
Brady Wraptor sistem yazılımı, Schleuniger ile ortaklaşa olarak Schleuniger Cut & Strip Makineleri ile tam entegrasyona olanak tanımak üzere güncellenmiştir. Bu, operatörler için daha hızlı ve daha kolay iş akışları sağlar.

Kaliteyi artırın ve masrafları azaltın
Wraptor™ Kablo Tanımlama Yazıcısı Aplikatörü, üretim masrafını kontrol etmek ve tanımlama kalitesini artırmak için harika bir araçtır. Wraptor, 5 saniyeden kısa süre içinde etiketleri yazdırıp kabloların çevresine uygular ve böylece, etiketleri önceden yazdırma gereksinimini ve bunları el ile uygulamak için gereken süreyi ortadan kaldırır. Wraptor’ın teknolojisi, barkodlar, logolar ve diyagramlar için 300 dpi’lik baskılara ve etiketin minimum düzeyde kabarcık oluşumu ve kırışıklık ile kabloyu sıkıca çevrelemesini sağlar.

Kullanımı kolaydır
Herhangi bir ayarlama olmadan, Wraptor 1,52 mm ila 15,24 mm çapa sahip kabloları tanımlayabilir ve 50,8 mm’ye kadar genişliğe ve 19,05 mm ile 76,20 mm arasında uzunluğa sahip etiketleri uygulayabilir. Çok yönlü bir araç olan Wraptor, birçok farklı kablo çeşidini tanımlamak üzere farklı çalışma istasyonlarına kolayca taşınabilir. Wraptor, Brady LabelMark™ yazılımı ile birlikte, kolay etiket tasarımı, barkod uygulamaları ve serileştirme için işlem verimliliğini artıran son derece pratik bir faktör haline gelir; Schleuniger Cut & Strip Makineleri ile entegre edildiğinde bu durum daha da etkin hale gelir.

Ürün sayfası veya daha fazla bilgi için This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresi üzerinden Brady ile iletişim kurun.
Daha hızlı otomatik kablo tanımlama

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers