www.endustriweb.com
CUMMINS News

CUMMİNS'İN ACCELERA'SI™, BUSWORLD 2023'DA AVRUPA OTOBÜSÜNÜ İLK KEZ TANITIYOR

Cummins Inc'in sıfır emisyonlu iş segmenti Cummins tarafından accelera™, Busworld Europe 2023'da Avrupa otobüs piyasasında ilk kez yer alıyor ve Cummins'in ultra düşük emisyonlu ürünlerinin yanı sıra sıfır emisyonlu teknolojiler portföyünü gösteriyor.

CUMMİNS'İN ACCELERA'SI™, BUSWORLD 2023'DA AVRUPA OTOBÜSÜNÜ İLK KEZ TANITIYOR

Accelera çözümleri, aküler, hidrojen yakıt hücreleri ve tamamen entegre sıfır emisyonlu aktarma sistemleri dahil olmak üzere geniş bir tamamlayıcı teknoloji portföyünü kapsar. Mayıs ayında Accelera'nın piyasaya sürülmesi, sürekli artan sıfır emisyon gücü yelpazesiyle Cummins'in temiz yenilik konusundaki sarsılmaz taahhüdünü göstermektedir.

Salon 7, Stand 775'i ziyaret edenler, bugün mevcut en yüksek enerji yoğunluklarından birine sahip BP95E akü de dahil olmak üzere bu yenilikleri ilk elden görebilecekler. BP95E, şehir içi otobüs uygulamaları için ideal olan esnek montaj seçenekleri ve sorunsuz entegrasyon özellikleri sunar. Ayrıca, Accelera'nın otobüs uygulamaları için en son nesil yakıt hücresi teknolojisini temsil eden 150kW Hidrojen Yakıt Hücreli Motor da sergide. Her iki ürün de %100 emisyonsuz çalışmayı garanti ederek daha düşük toplam sahip olma maliyeti için olağanüstü çalışma döngüsü verimliliği ve dayanıklılık sağlar.

Accelera, uzaktan monteler ve entegre eAxles dahil olmak üzere çeşitli elektrikli aktarma sistemi teknolojileri yelpazesi sunar. ELFA 3 invertörlü 1CS2016 NextGen motoru, çeşitli ağır hizmet ticari araç uygulamaları için özel olarak tasarlanmış merkezi bir tahrik çözümü olarak gücünü göstererek kabinde orta aşamaya geçer.

Otobüs ve otobüs uygulamalarına hitap eden bir dizi çözümle Accelera, Cummins'in kapsamlı Avrupa servis ve destek ağını güvenceye alarak müşterilerin emisyonsuz çalışmaya geçişlerine olanak tanır.

İşletmenin stratejik yaklaşımı, yakıt hücrelerini yüksek güç ve uzun menzilli seyahatler için ideal bir çözüm olarak kabul ederek farklı uygulamaların özel gereksinimlerini değerlendirirken, akü çözümleri öngörülebilir rotalara sahip uygulamalar ve şarj altyapısını destekleyen uygulamalar için mükemmel olmaya devam ediyor.

www.cummins.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers