www.endustriweb.com
Teledyne Flir OEM

Teledyne FLIR, Entegratörler İçin Sunduğu Anahtar Teslim Neutrino Ground ISR Serisini Genişletiyor

Çevre Gözetleme, Sınır Gözetleme ve Dronsavar da Dahil Olmak Üzere Kısa, Orta ve Uzun Menzilli Uygulamalar İçin Dünyada Benzersiz Performans Sunuyor.

Teledyne FLIR, Entegratörler İçin Sunduğu Anahtar Teslim Neutrino Ground ISR Serisini Genişletiyor

Teledyne Technologies’in bir parçası olan Teledyne FLIR, kara bazlı istihbarat, gözetleme ve keşif (intelligence, surveillance, and reconnaissance / ISR) sistemleri geliştiren entegratörler için ürettiği iki yeni orta dalga boylu kızılötesi (mid-wavelength infrared / MWIR) görüntüleme çözümünü piyasaya sunuyor. Neutrino Ground ISR 300 ve Neutrino Ground ISR 420 isimli bu modeller, Teledyne FLIR'in sınıfındaki en iyi MWIR kamera modülleri, devamlı zumlama (continuous zoom / CZ) lenslerini ve görüntü işleme kabiliyetlerini InVeo Designs'in piyasa lideri görüntüleme kontrol çözümleriyle birleştiriyor, böylece yüksek performanslı görüntüleme ve uzun ömür gibi avantajlar sunuyor, ayrıca savunma ve sanayi entegratörleri için söz konusu sistemlere geçmek masraflı olmuyor.

Teledyne FLIR Ürün Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dan Walker, konuyla ilgili şunları söyledi: “Neutrino Ground ISR ürün ailesi, birçok odak düzlemi dizini (focal plane array / FPA) çözünürlüğü ve CZ lens seçeneği içeriyor, böylece farklı tespit, teşhis ve tanıma (detection, recognition, and identification / DRI) ve maliyet ihtiyaçlarına cevap verebiliyor. Kara bazlı ISR sistemleri için en kapsamlı ve çok yönlü entegre MWIR çözümü olan Neutrino Ground ISR ürün ailesinin yeni üyeleri, Teledyne FLIR’den beklenen performansı, güvenilirliği ve desteği kullanıcılara sunuyor.”

Sistem seviyesinde yüksek performans sunmak için Neutrino Ground ISR ürün ailesi, sektör tarafından yaygın olarak kullanılan AgileCore™ görüntüleme elektronik çözümünü, uzun ömürlü (arızalar arası ortalama süresi 27.000 saati geçen) doğrusal Stirling soğutucusunu ve entegre CZ lenslerini kullanıyor. Söz konusu CZ lensler, 2019 yılında Teledyne FLIR’in bir parçası olan New England Optical Systems (NEOS) tarafından geliştirilip üretiliyor ve en iyi DRI performansını sunmak için bir dizi odak uzaklığı seçeneği sunuyor. Neutrino Ground ISR ürün ailesi ayrıca sektördeki en uzun garanti olan iki yıl garantiye sahip.

640x512 veya 1280x1024 termal piksel çözünürlüğü seçeneğiyle bu yeni modüller optimum termal hassasiyet sunarken aynı zamanda zum, odaklama ve yakınlaştırma sırasında görüntü eksenini kaybetmeme gibi özelliklere de sahip. Ayrıca 30Hz Camera Link veya Gigabit Ethernet ve 1080P30 HD-SDI veya 720P60 HD-SDI gibi standart arayüz seçeneklerine sahip olmaları nedeniyle bu modüller, geliştirme süreçlerini hızlandırıyor.

Neutrino Ground ISR ürün ailesinin tamamı, ABD’de tasarlanıp üretiliyor ve ABD Ticaret Bakanlığı’nın EAR 6A003.b.4.a sınıflandırması altında olduğundan ihracatları ITAR kısıtlamalarına tabi olmuyor. Bu ürün ailesini seçen müşteriler, Teledyne FLIR’in uzman teknik servis ekibinin ürettiği kapsamlı bir yazılım geliştirme setine (SDK), entegrasyon desteğine ve dokümantasyona erişebiliyor.

Neutrino Ground ISR ürün ailesi, Teledyne FLIR’in 2024 yılında sunacağı yapay zeka destekli algılama, izleme ve sınıflandırma modellerini ve görüntü sinyal işleme (image signal processing / ISP) kütüphanelerini kullanmak için yükseltilebiliyor, böylece çözünürlük arttırma, atmosferik etkileri giderme ve kontrast artırma gibi görüntü işleme özellikleri sunabiliyor.

www.flir.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers