www.endustriweb.com
Seco Tools

‌Seco optimize edilmiş parça işleme için yenilikçi çözümler sunuyor 

Seco, çeşitli işleme zorluklarının üstesinden gelmek ve üretkenliği artırmak için gelişmiş düzeyde çok amaçlılığa ve takım ömrüne sahip yeni takım tutucuları, PCBN uçlarını, yuvarlak karbür uçları ve ekstra uzun solid karbür matkapları piyasaya sürdü.


‌Seco optimize edilmiş parça işleme için yenilikçi çözümler sunuyor 

Maliyet Tasarruflu X-tra Uzun Solid Karbür Matkaplar – 40xD-60xD
40xD ile 60xD arasında derinliklerde delik açan üreticiler, takım ömrünü uzatmak ve takım maliyetlerini azaltmak ister. Yeni Seco X-tra Uzun Solid Karbür Matkaplar, diğer ekstra uzun solid karbür matkaplardan %15 daha uzun takım ömrü sağlar.

Seco X-tra Uzun Solid Karbür Matkaplar çelik, paslanmaz çelik ve dökme demirde hızlı ve güvenilir performansın yanı sıra Inconel®, titanyum ve sertleştirilmiş çelikte iyi performans sağlar ve tüm bunları standart işleme merkezlerinde yapar.

Benzersiz takım geometrisi ve kaplaması, kenar ve merkez aşınmasını en aza indirirken ufalanmayı ve ani kırılmayı ortadan kaldırır. Zemin kenarı hazırlığı, fırçalamaya göre daha düzgün kesme kenarları, daha fazla eşitlik ve daha yakın toleranslar sağlar. Seco X-tra Uzun Solid Karbür Matkaplar, üç yenileme döngüsünden sonra belirli delme derinliğini korur.

Süreç tutarlılığı için CH1050 ve CH2581 PCBN uçları
İki yeni Seco sınıfı PCBN ucu, otomotiv ve diğer endüstri bileşenlerinin yüksek hacimli üretiminde ideal performans sunar. CH1050 sınıfı, finiş operasyonları ve CH2581 yarı darbeli kesmeler için tasarlanmıştır.

CH1050, yüksek yüzey kalitesi gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış alt tabaka sınıfı ve benzersiz Seco nanolaminant PVD kaplaması ile yeni bir bileme prosesi aracılığıyla yüksek hassasiyetli kenar hazırlığı da sunar. Daha uzun takım ömrü ve parça başına daha düşük maliyet için tasarlanan CH1050 sayesinde yüksek çıktının yanı sıra ıskarta veya tekrar işlemlerin sayısında düşüş elde edilir.

CH2581, özellikle yarı darbeli kesmeler için tasarlanmış çok amaçlı, toleranslı sınıf ile daha fazla süreç istikrarı ve daha az takım kırılması sağlar. Yüksek hassasiyetli kenar hazırlığı ve yeni nesil Seco PVD kaplaması, parça maliyetlerini düşürmek için daha yüksek hız ve daha yüksek verim sunar.

Talaş kontrollü RCMT/RCGT yuvarlak, pozitif tür ISO tornalama karbür uçlarında MF2 talaş kırıcı
Birçok yuvarlak tornalama ucu kötü talaş denetiminden zarar görse de, RCGT/RCMT uçlarındaki Seco MF2 talaş kırıcı, özellikle dinamik tornalamada daha yüksek hızlar ve ilerlemeler için uygun talaş kontrolünü sağlar. Dengeli, dayanıklı karbür yuvarlak uç kalitesi serisi, kaba işlemeden finiş tornalamaya çok çeşitli tornalama operasyonlarını gerçekleştirir.

Seco'nun benzersiz talaş kırıcı geometrisi ve güçlü uç şekli, ağır darbeli ve tırtıklı yüzey de dahil olmak üzere zorlu operasyonlarda değişken ve güvenilir performans sağlar. Yağlı düşük karbonlu çeliklerden paslanmaz çelikler, titanyum ve ısıya dayanıklı süper alaşımlara (HRSA) kadar çeşitli malzemelere sahip genel bir mühendislik ortamında bu çok amaçlı uçlar, sivri uçlu takımlardan daha üstün performans gösterir.

Geniş, derin kanallı, yuvalı veya boşluklu parçalarda (kesimi zor malzemelerde bile), RCMT/RCGT uçlardaki MF2 talaş kırıcı, hızlı üretim ile karmaşık parçaların üstesinden gelir.

Genel ISO tornalama için Seco-Capto MTM JETI Takım Tutucular ile daha iyi yüzey kalitesi
Seco, JetStream Tooling® yüksek basınçlı kesme sıvısını doğrudan kesme kenarına sunmak için 3D baskı soğutma sıvısı baskı parçalarını kullanmıştır. Belirli uygulamalar ve kesim derinlikleri için çeşitli tek vidalı soğutma sıvısı baskı parçaları seçenekleriyle bu takım tutucular hızlı kurulum ve indeksleme sağlar ve 45° B eksenli, birden fazla görevi aynı anda gerçekleştiren makinelerde talaş kontrolünü daha kolay hale getirir. 

Seco-Capto MTM JETI Takım Tutucular daha fazla erişim, daha az kullanım boyu ve daha az çarpışma riski sunan daha kısa takımların kullanılmasına olanak tanır. Titreşim ve gürültünün azalması, yüksek basınçlı kesme sıvısı gerektiren malzemelerde bile makine ile işleme sonuçlarını iyileştirir. Takım tutucu tasarımı, aynı zamanda atölyelerin üretimi optimize etmesini ve aynı işleme takımlarını birden fazla fener milinde kullanmasını sağlar.

Üretim verimliliği için Seco yeniliği
Kısa süre önce piyasaya sürülen takımlar, takım tutucular ve talaş kırıcılar, üreticileri daha iyi sonuçlara daha kolay ve daha hızlı yönlendirir ve maliyet tasarrufu sağlar. Seco'da Ürün Teklifi ve Yenilik Başkan Yardımcısı Mia Bökmark şu ifadelerde bulundu: "Müşterilerimizin eski sorunları çözmek için tezgah takımlarından tam anlamıyla faydalanırken yeni yollar geliştirmeye odaklanıyoruz. Her atölyenin gerçek zorluklarına yönelik çözümler sunmak için 80 yılı aşkın takım imalatı deneyimimizden yararlanıyoruz."

Bu yeni Seco ürünlerinin özellikleri ve teknik detayları hakkında daha fazla bilgi için lütfen bölgenizdeki Seco temsilcisine danışın veya http://www.secotools.com/ adresini ziyaret edin.

www.secotools.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers