www.endustriweb.com
Kioxia News

KIOXIA, Kurumsal ve Veri Merkezi Altyapıları için Yeni PCIe 5.0 SSD'leri Tanıttı

E3.S ve 2,5 inç (U.2) Form Faktörlerinde Performans, Gecikme ve Hizmet Kalitesi için Optimize Edilmiş Yeni KIOXIA CD8P Serisi Veri Merkezi NVMe Sürücüleri.

KIOXIA, Kurumsal ve Veri Merkezi Altyapıları için Yeni PCIe 5.0 SSD'leri Tanıttı

Bellek çözümlerinde dünya lideri KIOXIA Europe GmbH, bugün KIOXIA CD8P Serisinin, veri merkezi sınıfı katı hal sürücüleri (SSD) yelpazesine eklendiğini duyurdu. KIOXIA CD8P Serisi, PCIe 5.0 (32GT/sn x4) performansından yararlanabilen genel amaçlı sunucu ve bulut ortamları için çok uygundur. Veri merkezi uygulamaları, 7/24 operasyonel veri merkezlerindeki büyük ölçekli sanallaştırılmış sistemlere yayılmış karmaşık karma iş yükleri oluşturabiliyor.

Yeni sürücüler, 30,72 terabayta (TB)[1] varan kapasitelerde ve hem Kurumsal hem de Veri Merkezi Standart Form Faktörü (EDSFF) E3.S ve 2,5 inç (U.2) form faktörlerinde mevcuttur. Güç ve soğutma verimliliğinin kritik olduğu veri merkezi ortamları için performans, gecikme, azaltılmış güç ve termal gereksinimler için optimize edilmiş olan KIOXIA CD8P Serisi, kusursuz bir kullanıcı deneyimi için gereken öngörülebilirliği ve tutarlılığı sağlıyor.

KIOXIA CD8P Serisi, aşağıdakiler de dâhil olmak üzere önceki nesil PCIe 4.0 SSD'lere kıyasla ardışık okuma performansında yaklaşık %60 ila %80'lik bir artış gerçekleştiriyor:

  • 2.000K IOPS'ye kadar rastgele okuma[2] performansı[3] ve 400K IOPS'ye kadar rastgele yazma[2] performansı
  • Standart rasgele okuma iş yüklerinde 250 us'un altında[4] ve standart OLTP tarzı karışık iş yüklerinde 1,8 ms'nin altında düşük ve tutarlı yüzde 99,999'luk gecikme süresi[5]
  • Veri merkezi sınıfı iş yükleri için optimize edilmiş tek port’lu tasarım

Yeni veri merkezi sürücüleri, KIOXIA BiCS FLASH™ 5. nesil, 3D flash bellek üç seviyeli hücre (TLC) teknolojisine dayalı ve şirket içinde geliştirilmiş bir denetleyici kullanıyor. KIOXIA CD8P Serisi SSD'ler, PCIe 5.0 ve NVMe 2.0 spesifikasyonlarının yanı sıra NVMe Express Yönetim Arayüzü (NVMe-MI) v1.1d ile uyumlu ve Open Compute Project (OCP) veri merkezi NVMe SSD spesifikasyonlarını destekliyor (tüm gereksinimler değil).

Ek özellikler ve avantajlar:

  • Uçtan uca veri koruması, güç kaybı koruması ve flash die hatası kurtarma ile tam veri güvenilirliği
  • Güvenlik seçenekleri: SED olmayan, SIE ve SED (TCG Opal ve Ruby SSC'leri).

www.kioxia.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers