www.endustriweb.com
OMRON News

KARŞINIZDA OMRON V450-H DPM EL TIPI TARAYICI

Özellikle endüstriyel doğrudan parça işareti (DPM) okuması için tasarlanan bu amaca yönelik cihaz, endüstrideki dayanıklılık ve performans standartlarını yeniden tanımlıyor.

KARŞINIZDA OMRON V450-H DPM EL TIPI TARAYICI

V450-H, OMRON'un X-Mode kod çözme algoritmalarına sahiptir. Bu algoritmalar; hasar görmüş, bozuk veya zorlu doğrudan işaretli kodların, belirgin kod çözme oranlarıyla tutarlı bir şekilde okunmasını sağlar. Sınıfının en iyisi kullanıma hazır performansıyla çoğu uygulama kurulum gerektirmez ve kullanıcılara benzersiz bir rahatlık sunar.

WebLinkPC kullanıcı arayüzü sayesinde V450-H'nin daha karmaşık uygulamalar için kurulması son derece kolaydır. Bu sezgisel ve kullanıcı dostu arayüz, konfigürasyon işlemini basitleştirerek zorlu tarama görevleri için bile zahmetsiz hale getirir.

IP65 yalıtımlı şarj istasyonu ile donatılmış V450-H, 100 metreye kadar kapsama alanı içinde Bluetooth üzerinden sorunsuz veri aktarımı ve alımı sağlar. Kablosuz tarayıcı, tam şarj başına 50.000'den fazla tarama kapasitesine sahiptir ve gelişmiş çalışma verimliliği için dahili pil göstergesiyle birlikte gelir.

En zorlu endüstriyel çevre koşullarına dayanacak şekilde üretilen V450-H tarayıcı beklentilerin ötesine geçer. Sağlam gövdesi 2,45 metreden düşmeye karşı dayanmanın yanı sıra, motor yağı ve fren hidroliği dahil olmak üzere çok çeşitli endüstriyel sıvılara ve kimyasallara karşı dayanıklıdır. Bu dayanıklı tasarım, zorlu çalışma ortamlarında uzun kullanım ömrü ve güvenilirlik sağlar.

OMRON V450-H DPM el tipi cihaz; üretim, lojistik ve otomotiv gibi çeşitli sektörlerde çok çeşitli uygulamalara uygundur.

www.industrial.omron.com.tr

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers