www.endustriweb.com
OMRON News

OMRON, M1 ENTEGRE GLOBAL AC SÜRÜCÜ ÇÖZÜMÜNÜ PIYASAYA SÜRÜYOR

OMRON M1 Entegre Global AC Sürücüler Çözümü, motor kontrolü ve sürücü teknolojisinde yeni bir standart belirleyen çeşitli özellikler ve fonksiyonlar sunar.

OMRON, M1 ENTEGRE GLOBAL AC SÜRÜCÜ ÇÖZÜMÜNÜ PIYASAYA SÜRÜYOR

Endüstriyel otomasyonda dünya lideri konumundaki OMRON, OMRON M1 Entegre Global AC Sürücüler Çözümünün piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Bu son teknoloji çözüm, gelişmiş sistem entegrasyon özellikleri sunar ve bu sayede iyileştirilmiş esneklik, daha yüksek verimlilik ve yerden tasarruf sağlayan avantajlar ile makine tasarımını mümkün kılar.

Çözüm, sürücü sistemi için kullanılabilecek motor seçeneklerini genişletir. Standart endüksiyon motorları (IM), sabit mıknatıslı motorlar (PM), doğrudan tahrikli PM motorları (128 kutba kadar) ve özel motorlar (tambur motorlar gibi) desteklenir. Motor parametreleri, OMRON'un Sysmac Studio platformundaki otomatik ayarlama fonksiyonu kullanılarak kolayca ayarlanabilir. 0 Hz'de bile mevcut olan %200 tork ile olağanüstü tork özellikleri sunar.

Çözümün avantajları arasında şunlar yer alır:
  • Çok çeşitli endüstriyel otomasyon sistemleriyle sorunsuz bağlantı ve birlikte çalışma için Modbus ve EtherCAT haberleşme protokollerine yönelik dahili destek.
  • EtherCAT için esnek konfigürasyon seçenekleri. Çözüm, Halka topolojileri desteğiyle sorunsuz entegrasyon ve verimli veri aktarımı sağlar.
  • Sysmac Studio Entegre Geliştirme Ortamı (IDE); kolay konfigürasyon, izleme ve sistem yönetimi için sezgisel ve kullanıcı dostu bir yazılım aracı sunar.
  • Hız kontrolü, tork kontrolü, hassas pozisyon kontrolü ve ana-takipçi fonksiyonu gibi çok yönlü motor kontrol özellikleri.
  • Hem Açık Çevrim Vektör (OLV) hem de Kapalı Çevrim Vektör (CLV) modlarında AC endüksiyon ve Sabit Mıknatıslı Senkron motorlar. Çok çeşitli motor uygulamalarında verimli çalışma.
  • Hassas hareket kontrolü için dijital giriş üzerinden yüksek hızlı pozisyon yakalama özelliğine sahip dahili enkoder ve pals sayıcı girişi.
  • Emniyet Bütünlük Seviyesi 3 (SIL3) Performans Seviyesi e (PLe) ile uyumlu Emniyetli Tork Kapatma (STO) özelliğine sahip Emniyetli Durdurma 0 fonksiyonu. Hem kablolu hem de EtherCAT Üzerinden Emniyet (FSoE) seçenekleri sunar.
  • Enerji tasarrufu sağlayan özel fonksiyon, optimize edilmiş enerji kullanımı ve düşük işletme maliyetleri sağlar.
  • Toz ve neme karşı dayanım sağlayarak zorlu endüstriyel ortamlarda dayanıklılığı artıran ve güvenilir performans sağlayan Kaplanmış Baskılı Devre Kartı (PCB).

M1 çözümünün kalitesinin ve güvenilirliğinin arkasında duran OMRON, zorlu endüstriyel ortamlarda bile 10 yıllık bakım gerektirmeyen çalışmayı garanti eder. M1 çözümü; CE, UKCA, cULus, KC, RCM ve RoHS dahil birçok sertifikaya sahiptir ve uluslararası emniyet ve çevre düzenlemelerine uymanızı sağlar.


Daha fazla bilgi için lütfen M1 Serisi değişken hızlı sürücüler OMRON sayfasını ziyaret edin.

www.industrial.omron.com.tr

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers