www.endustriweb.com
OMRON News

OMRON, yeni ultra kompakt MicroHAWK F440-F 5 MP C-Mount Akıllı Kamerayı tanıtıyor

Sınıfının en küçük akıllı kamerası olan bu ürün, kullanıcı tarafından yapılandırılabilir makine görsel denetimine yeni bir anlam kazandırıyor.

OMRON, yeni ultra kompakt MicroHAWK F440-F 5 MP C-Mount Akıllı Kamerayı tanıtıyor

Endüstriyel otomasyon çözümlerinde dünya lideri olan OMRON, yeni OMRON MicroHAWK F440-F Akıllı Kameranın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Saniyede 35 kare kapasiteli, 5 megapiksel tek renkli global deklanşör sensörüne sahip bu yüksek düzeyde yapılandırılabilir akıllı kamera, neredeyse tüm makine görsel denetim uygulamalarını olağanüstü performansıyla destekler.

F440-F, onu sektörde öne çıkan bir çözüm haline getiren birçok özelliğe sahiptir. C-mount lens uyumluluğu ve harici aydınlatma seçenekleri desteği, kullanıcıların görüntüleme kurulumlarını optimize etmelerine olanak tanır. Ayrıca, F440-F'nin kompakt boyutu, bu kamerayı sınıfının en küçük akıllı kamerası olarak konumlandırır ve alanın kısıtlı olduğu ortamlar için ideal kılar. OMRON'un sezgisel AutoVISION kurulum aracı, son derece karmaşık uygulamaların hızlı ve kolay bir şekilde yapılandırılmasına olanak tanıyarak kullanıcıların çok kısa sürede optimum görüntüleme performansı elde etmelerini sağlar.

F440-F'yi diğerlerinden ayıran şey, mevcut sistemlerle uyumluluğudur. MicroHAWK F430-F akıllı kamera ile pim uyumludur, bu sayede karmaşık bir yeniden kablolama işlemine gerek kalmadan net bir yükseltme yolu sağlar. Sorunsuz entegrasyon ve bağlantı sağlayan MicroHAWK F440-F, Dijital G/Ç, RS-232, Ethernet TCP/IP, EtherNet/IP™ ve PROFINET dahil çeşitli haberleşme protokollerini destekler. Hem Ethernet Üzerinden Güç (PoE) hem de doğrudan 24 V güç kaynağını destekleyen F440-F ile güç seçenekleri de bir o kadar esnektir.

www.industrial.omron.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers