www.endustriweb.com
Seco Tools

Andrew Hunter, Seco'da Global Satış Başkan Yardımcılığına Atandı

Andrew Hunter, 1 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla Seco'da Global Satış Başkan Yardımcısı olarak görev alacak. Kendisi, Seco Başkanı Stefan Steenstrup'a rapor verecek ve Seco Yönetim Grubu üyesi olacak.


Andrew Hunter, en son 26 ülkede 450 tam zamanlı çalışandan oluşan bir kuruluşu yönettiği Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcılığı olmak üzere Dormer Pramet'te çeşitli, müşterilere yönelik rollerde 23 senelik bir deneyime sahiptir. Andrew, Sheffield Üniversitesi'nden Ağırlama ve Pazarlama Fen Bilimleri Lisans Derecesine sahiptir.

Andrew, yeni pozisyonunda şirketin büyümesini sağlamanın yanı sıra, pazar payı elde etmek için satış stratejileri geliştirmekten ve uygulamaktan sorumlu olacaktır. Ayrıca küresel satış faaliyetlerinden sorumlu olacak, satış organizasyonu için ortam hazırlayacak ve sürekli başarı için yetkinliği koruyacaktır. 

"Küresel Satış Başkan Yardımcısı olarak görev almak için sabırsızlanıyorum. Ekiplerimizi, vaatlerimizi yerine getirmek için yönetme ve motive etme fırsatı bana güç veriyor. Bunun, şirketin temel değerlerine dayanan ortak çalışma yöntemlerinin entegrasyonuyla en iyi şekilde gerçekleştirileceğini düşünüyorum. Tutku ve çeşitliliğin başarının merkezinde yer aldığına ve ekip içinde ortak bir vizyona sahip olmanın önemli olduğuna inanıyorum. Birlikte bir sonraki seviyeye geçebilmemiz için deneyimlerimi Seco'daki harika ruh ve kültürle bir araya getirmek için heyecanlıyım," diyor Andrew.


Andrew Hunter, Seco'da Global Satış Başkan Yardımcılığına Atandı
Andrew Hunter Vice President Global Sales Seco Tools

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers