www.endustriweb.com
Parker News

Parker, daha fazla esneklik ve üretkenlik için yeni kıvırma güç ünitesi 85CE-PDP'yi piyasaya sürüyor

Parker, daha küçük hortum montajı ihtiyaçları için üretkenliği ve çok yönlülüğü artırmak üzere esnek bir kıvırma güç ünitesini piyasaya sürdü.

Parker, daha fazla esneklik ve üretkenlik için yeni kıvırma güç ünitesi 85CE-PDP'yi piyasaya sürüyor

Parker'ın yeni 85CE-PDP hortum basma makinesi güç ünitesi, güç ve hava kaynaklarından bağımsız olarak her yerde etkili ve esnek bir şekilde hortum basma olanağı sağlar. Hortum basma işlemi manuel yerine elektrikli olarak yapılabileceğinden bu, hortum basma işlemini çok daha verimli hâle getirecektir.

85CE-PDP, piyasada bulunan tüm şarjlı tornavidalarla uyumludur. Bu özellik; özellikle tarım, ormancılık, inşaat ve mobil hidrolik uygulamalarında kullanım için esneklik sağlar. Özel güç ünitelerine, diğer güç kaynaklarına veya hava beslemesine gerek olmadan her yerde kullanılabilir. Mevcut Parker Karrykrimp 1 ve 2 hortum basma aletleriyle birlikte, hortum basma makinesi bağlantı elemanları için çok daha esnek ve üretken seçenekler sunar.

85CE-PDP hortum basma makinesi güç ünitesi, 2,2 (0,68) l/dk'ya kadar debi ve 70 MPa'lık (700 bar) nominal basınç sağlar. Basınç, entegre basınç test noktası ile ölçülebilir. Ürün, manuel olarak ayarlanabilen, 700 bar basınca önceden ayarlanmış bir basınç tahliye vanasına ve Altı Köşe SW 13 mm aktüatör miline sahiptir. 85CE-PDP, +10°C ila +35°C arasındaki sıcaklıklarda çalıştırılabilir. Ünite, 2,5 l yağ hacmiyle birlikte 9 kg'dır; dolayısıyla, birlikte verilen omuz askısı ile kolayca taşınabilir.

Hortum basma makinesi güç ünitesi, 700 barlık hortum komplesi boyutu -4 dâhil, Parker tarafından üretilen erkek kaplin ve tutamaçlar ile mükemmel uyum sağlar. Bu yeni ürün, müşterilere bir seçenek sunmaktadır. Parker bir yandan maksimum taşıma kolaylığı ve esneklik için iki el pompası olan Karrykrimp 1 ve 2'yi sunarken bir yandan da şarjlı tornavidayla çalıştırılan yeni 85CE-PDP pompası, daha küçük hortum komplesi ihtiyaçları için verimliliği ve çok yönlülüğü artıracaktır. Sunulan diğer sürümler; elektrikli pompa, elektrikli güç ünitesi ve hava pompası/hidrolik pompa içerir.

Daha fazla bilgi için lütfen adresini ziyaret edin https://ph.parker.com/tr/tr/crimper-power-units-europe/85ce-pdp.

www.parker.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers